'> Lu Memang Boleh Masuk Maharaja Lawak !! | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Wednesday, December 5, 2012

Lu Memang Boleh Masuk Maharaja Lawak !!



Mula2 korang pegi kat blog mamat ni


Lepas tu korang tengok bloglist dia, cer tengok bebetul..


Ok sekarang korang dah boleh mula gelak, menganjing mahupun menyantau mamat tersebut sebab mampu buat lawak kelas atasan mahupun kelas2 lompat. Lawak cenggini boleh di praktikkan semasa menunggu bini bersalin dan mampu menjadi kegilaan dikalangan pengawas perpustakaan dan amil2 pungutan zakat masa kini.

Yang ni memang lawak bro kah kah kah! (seronok aku menganjing kawan sendirik hahaha)


P/s : Aku pon nak buat satu la kah kah kah!!

15 comments:

  1. walaupun aku tak tahu nsapa itu korn.tp aku akan whatapp dia jap lag ttg ko kutuk dan meghanjing dia..

    *afzal-afzal hati ko keras *



    **dialog ggremaja

    ReplyDelete
  2. haa... meletuslah perang dunia ke3.haha

    nak p report lah

    ReplyDelete
  3. sian korn kena nganjing dengan afzal.. mohon korn bertabah.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. hahahahahaha.. ko kijam afzal.. kenapa tak ajak aku untuk bahan korn??hahahaha

    ReplyDelete
  5. Lu tunggu bila wa ade laptitop nanti wa santau angin kan blog lu plak...
    *gagah kumen gune henset...
    Puii kau afzal... sengal4ever

    ReplyDelete
  6. ala siannyer kat korn... kan dia dah marah tu!!! he3

    ReplyDelete
  7. betul ke blog dia best giler??

    ReplyDelete
  8. korn semakin diminati digilai dan dikenali! hahahaha

    ReplyDelete
  9. hahahaha *aku gelak je sbb tak nampak gamba nye*

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com