'> Wordless Wednesday : Siapa Familiar Menda Alah Ni? | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Wednesday, January 9, 2013

Wordless Wednesday : Siapa Familiar Menda Alah Ni?




P/s : Aku takde harini pegi ukur baju untuk perarakan Maulidul Rasul., 
        kalau rindu tengok DP facebook aku je. Harap korang mentabah

17 comments:

  1. baru makan taun lepas selepas lama mencari hihi...

    ReplyDelete
  2. tak pernah makan lagi...


    pssst : ko pi ukur baju ke..sure tali tape tu tak cukup nk ukur..haahahahahahahhaahaaaaaa..

    ReplyDelete
  3. tak penah jumpe, tak penah makan benda tu . ngeee

    ReplyDelete
  4. sengkuang sengkuang.. lama aku makan menda alah ni..sedap tu..kuah dia rasa macam pedas2 sikit.

    ReplyDelete
  5. tak familiar la...mahupun family store. pasal tak pernah makan. :P

    ReplyDelete
  6. boleh buat bisnes benda ni ...padahal dulu buat sendiri je kat umah..heheh

    ReplyDelete
  7. Sengkuang calit?? 1st time dengar & tgk...hehe..
    salam kenal..singgah follow sini #2222...i likeeee this no:)

    ReplyDelete
  8. bisnes sengkuang ke skrng.. meh bukak cawangan kat ganu.. ganu xde mendalah ni. hiks..:P

    ReplyDelete
  9. sengkuang?? mcam popia basah ker?

    ReplyDelete
  10. dop butirrr....gambo gapo dio terr?

    ReplyDelete
  11. sengkuang ke?? wahhh lama xmkn...mgulit betul heheee..

    ReplyDelete
  12. time skolah rndh dulu, ramai makan benda ni..

    tapi mas xmakan/hihi

    ReplyDelete
  13. zaman sekolah dulu selalu mkn... 2 posen sekeping..... best!!!

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com