Wordless Wednesday : Sorong Papan Tarik Papan, Buah Geduak Di Poket Belakang

12:43 PM












P/s : Sape boleh teka dengan tepat dan paling cepat berapa usia kandungan, 
        aku topupkan RM10 :) (Tajuk takde kena mengena ngan jalan cerita)



You Might Also Like

25 comments

  1. durian crepe..eh..baby la... a.k.a bakal anak ko lah..


    :)

    ReplyDelete
  2. maaf cikteddy dan norasiah, maksud aku berapa usia kandungan :P sila cuba lagi :)

    ReplyDelete
  3. wa tak tengok gambar scan pic tu, tpi dari permerhatian perut isteri lu tu wa teka baru masuk lam 2 bln lebih kot... harap maklong eh..

    ReplyDelete
  4. Erm. Erm. Kalau ikut firasat aku, bini kau dah hampir 40 minggu ni. Kiranya tinggal tunggu hari je la nak deliver. Kehkeh! Sesukati aku je org baru pegnen aku nak suh deliver terus :P

    Semuga wyfe & baby dalam perut tu sehat ye Pakcik Apzal! :D

    ReplyDelete
  5. 6 minggu !!!! he3...teka jer....

    ReplyDelete
  6. 3 bulan 1 minggu ?
    anak kembor..hekhek...

    p/s : nak sesdangat topup..pelishhh :D hakhak

    ReplyDelete
  7. Tahniah ye.. mungkin dlm 2bulan 3 minggu / 11minggu.. :)

    ReplyDelete
  8. dua bulan

    tak sangka ko akan jadi seorang bapak.. hahahaha.. ko akan jadi bapak. hahahaha. macam kelakar pulak aku rasa..hehehehe

    ReplyDelete
  9. babyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!! tok nak dapat baby!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  10. Nak kata 6 bulan tak mungkin...sebab kau baru kahwin..ehhehehe.
    5 minggu bro!!

    ReplyDelete
  11. 3 months. However, congratulations!!!! Jaga wife elok2, layankan sahaja apa dia minta ok. ngeh ngeh ngeh.

    ReplyDelete
  12. 3 bulan kot...betul tak??:)
    mintak wife jaga diri baik2..

    ReplyDelete