Wordless Wednesday

9:58 AM




You Might Also Like

25 comments

  1. tahniah tok.. dapat anak apa hehe..

    ReplyDelete
  2. tahniah tahniah :)

    dapat anak fruit la kami

    ReplyDelete
  3. tahniah tok.....
    terbukti kejantanan tok tahap gaban......
    sama2 kita jadi ayah tahun nie.......yahoo....

    ReplyDelete
  4. tahnih..
    jadia ayah le tak lama lagi..
    jaga cik puan tu baik2..:)

    ReplyDelete
  5. wah...tak sia2 makan durian crepe..

    tahniah :)

    ReplyDelete
  6. oh my!
    congratulation for both of u. Wee kami nak dapat anak sedara baru yeay!
    jaga puan isteri baik2 ok?

    ReplyDelete
  7. huntung la tok ketua kita dh nk dpt zuriat ngeeeeeeee... apapon tahniah

    ReplyDelete
  8. tahniah tok!! rakamlah saat bila nak announce kat family. boleh tgok reaksi dorang! hehehe.. memory tuh!

    ReplyDelete
  9. tahniah bos! gila lama tak jenguk blog ni. dah makin semat macam tok ketua..hehe..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, semoga rezeki di limpahi rahmat olehNya... Aminnn :)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.. daddy-to-be!

    masuk blog ni dari abg afzal ank teruna skrng dah nak jadik bapak org..


    tahniah2! ^^

    ReplyDelete
  12. yayyyyyyyyyyyyy tahniah tahniah. A good start for a blessful new year.

    ReplyDelete
  13. aku dah agak dah ko tak mandul..ko seorang lelaki yang hebat!! hehehehe

    ReplyDelete
  14. Cekapnya afzal!!!! Tahniah... Bunting pelamin lettewww....

    ReplyDelete
  15. positif la tu ea? hihi...saya x penah tgk bnda ni ^_^

    apa2 pun tahniah...

    ReplyDelete
  16. err ni termometer nk check wife pregnant ke tak kn? 2 garis = hamil? tahniah2x...bergelar encik bapa nnt :)

    ReplyDelete
  17. tahniah tok n wife :)

    samalah usia anak kita nanti..heee :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah tok..
    anak kita blh saing.hehe

    ReplyDelete
  19. uit...dah kawen rupenyer...nampk sgt lama xdtg cni...hahahaha
    tahniah bapak...hehehe

    ReplyDelete
  20. Tahniah! Lambat sikit wish...take care!

    ReplyDelete