Blog Sihatimerahjambu

Aku Dalam Majalah Remaja

8:44 AM


As salam,

Aku baru balik cuti semalam, cuti lama la katakan. Balik2 terus aku pegi kedai beli majalah Remaja. Hahaha betul la tu, blog aku dalam majalah tu keluaran 15 Feb 2013!

Aku target lepas ni aku masuk tv kahkahkah berangan naharom!

Aku dah tau since bulan lepas, editor majalah Remaja kata nak masukkan blog aku dalam ruangan dia. Citer sebenarnya aku nak join satu segmen ni, tapi editor kata dah ada orang join. Aku saja ngetes dia, kalau tak boleh join takpe la.. mana la tau boleh masuk blog aku dalam ruangan dia. Tup2 dia emel, boleh plak katanya. Hahaha.

By the way cik editor yang comel cantik bijak dan subur (erk!), mekasih la sebab bagi peluang blog ntahapehape ni nyelit dalam ruangan awak ye. Trimas gak untuk rating awak tu, rasa macam review filem plak :P Mak aku lagi kelakau, aku tengok puas dia belek majalah tu. Aku ingat dia cari apa, rupa2 dia cari muka aku! (lepas tu aku terus tempek gambar berukuran paspot sebelah artikel aku tu bagi memuaskan hati semua pihak)

Untuk perhatian emak, muka den ni tak sesuai kek dalam majalah tu.. tapi lebih osem dan kacak bergayo kalau di tempek kek iklan tonik pelebat bulu kaki atau dijadikan model kukur kelapa.

aku suka Anzalna tapi sayang dia tak suka aku :(


P/s : Remaja lagi rupanya aku ni aww

You Might Also Like

41 comments

  1. comeyla anzalna ta[i comey lagi kalau dia pkai tdg n tutup aurat hehehe..

    osem la bro msuk majalah

    ReplyDelete
  2. muda remaja blog afzal sukasuki. hehe. hari tu abg phat. hehehe.

    ReplyDelete
  3. terbaik bro.. 4/5 tu thumbs up

    ReplyDelete
  4. kerrrrlasss ko mail hahahaha

    ReplyDelete
  5. pemes la kau skang.. wei jangan lupa kami yer, kang aku minta otograph tak bagi aku pang jer.

    ReplyDelete
  6. eh,, remaja lah sangat,, btw, tahniah ,,

    ReplyDelete
  7. eh,, remaja lah sangat,, btw, tahniah ,,

    ReplyDelete
  8. Wah wah wah abam retis...glamer gitu you..Nak sain.. :p

    ReplyDelete
  9. ada aply br1m Ke???kalau ada nak check gune je email yang BK kasi 2..

    ReplyDelete
  10. kemain abg remaja sorang ni.. menjadi retis remaja pulaks... eh, anzalna tweet aku mintak no phone ko, nak kasi ke tak?

    ReplyDelete
  11. remaja zaman sekarang, blog je. bila nak pregnant pejai?

    ReplyDelete
  12. Yeayy. x sangka pencalonan gua yang berlambak list hantar ke remaja ari tu di terima, nantikan orang seterusnya..hewhew..thniah bakal papa :)

    ReplyDelete
  13. Yeayy. x sangka pencalonan gua yang berlambak list hantar ke remaja ari tu di terima, nantikan orang seterusnya..hewhew..thniah bakal papa :)

    ReplyDelete
  14. Yeayy. x sangka pencalonan gua yang berlambak list hantar ke remaja ari tu di terima, nantikan orang seterusnya..hewhew..thniah bakal papa :)

    ReplyDelete
  15. pewitt...aku dah hantar tapi x dpt tempek pun blog aku hahaha

    ReplyDelete
  16. aaarrrrhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...aku jealous dgn kau.....

    ReplyDelete
  17. Amboi untunggg wahaha.

    Cari majalah remaja lepasni!

    ReplyDelete
  18. tu dia zal....femes lah pas ni...tak kenal akak lah lepas ni..tak nak g blog akak lah lepas ni...tak ingat akak lah lepas ni..bla bla bla lah lepas ni....akak pun penah masuk majalah remaja tapi waktu remaja dululah..carilah kalau jumpa...hahaha

    ReplyDelete
  19. tak pernbah masuk majalah..maklum la bukan muda remaja lagi..sedih.:(huhu

    ReplyDelete
  20. tu dia... sorang2 jadi retis...... lepas nie kalau kemana2 remy kena bwk buku autograf la......mintak sains....

    tahniah tok.....
    hint2 la pulak blog remy.....
    kut editor tu nak jadikanremy retis jugak...kih!!! berangan sungguh!

    ReplyDelete
  21. perghhh....tok... hg tlg tnya.. mcm mn nk jadi cover muka depan tu bleh x..??

    pls2.. lama dah teringin ni.. hehe

    ReplyDelete
  22. nak sign nak sign.......tahniah!

    ReplyDelete
  23. Tahniah bro!!!
    remaja lagi u bro..hehehhe

    ReplyDelete
  24. Kira remaja lagi lah kan apjal ni..hehe..congrats la dah jadi retis masuk majalah remaja.nak belilah majalah ni,pastu apjal sign ek..(:

    ReplyDelete
  25. kalau masuk blog ni kan, akak selalu ketawa sorang2.Baca ni...

    Aku afzal, boleh gak panggil Donut Asmara.tak kachak tapi manis.Plis jangan jilat aku.Ini blog sengal,aku tak jual kelapa parut

    ReplyDelete
  26. wahhh TAHNIAH...glamer you!..hehe..
    alah Anzalna tak suka ker?? takpe2 dah ada org di sisi yg lebih syg kt awak..hehe:)

    ReplyDelete
  27. tahniah2..untungla..hehe lepas nie tunggu masuk tv lak :)

    ReplyDelete
  28. tahniah2..yela harap2 pasni boleh masuk tv hihi..

    ReplyDelete
  29. huyooo masuk majalah!!! cececewaaahhhh :3

    ReplyDelete
  30. ni dah tahap retis ni....haha..anzalna?eww..pehlissla...

    ReplyDelete
  31. otograpppp plz..piieewwiit..hihih

    memang patut pun,blog yang best!

    ReplyDelete
  32. selamat beralam remaja hahahahahahahah

    ReplyDelete