Maaf Abang Tak Tahan Godaan

12:00 AM


As salam,

Aku tengok perut bini aku makin besar, ada baby, ada lemak tepu dan talu perut membuatkan aku tekad nak carikan dia maternity blouse. Aku tak tahan tengok butang2 baju dia asyik tertanggal je. Dah satu keje nak jahit2 bagai.

Nah apa guna ada suami comel yang bertanggungjawab macam aku ni kan? Aku lantas bertenteng ke kereta (kucing aku boboy gonggong sebelah lagi selipar aku) keluar dengan harapan cari baju untuk wife aku. Mak aku tawarkan kehebatan dia memilih pakaian, tapi aku tepis bulat2. Huh ternyata dia memandang rendah kemampuan aku!

80 menet kemudian,

'Along balik ni..', aku cakap mengikut rentak irama zapin di depan pintu. Mak aku muncul, terus capai plastik baju kat tangan.

'Mana baju Zatinya?', Mak aku teruja tapi mula berkerut sambil usha aku atas dan bawah ketat2.

'Err.. err terlupa beli la mak!', aku tersengih2 je. Membuntang mata mak aku.

Macamana aku boleh lupa beli blouse wife aku, ni semua salah Parkson.. sape suruh buat sale. Dari nak pegi beli baju bini, baju sendiri plak yang aku bawak balik.

Maaf sayang.. abang lemah, tak tahan godaan aww :P



P/s : Bulan ni ayang pakai baju abang dulu la bulih? :P

You Might Also Like

23 comments

  1. kah3.... ayat cam haremmmm.... *butang2 baju dia asyik tertanggal je* LOL

    ReplyDelete
  2. aku dahla tak kawin lagi. nokhorom punya botak

    ReplyDelete
  3. hahahaha.....macam jozan la plak...=p

    ReplyDelete
  4. ceh..parkson la sgt.mengalahkn pompuan je time sale

    ReplyDelete
  5. Gambaran itu adalah diri kamu sendiri kan, thats why la kena rembat baju bigger size... Ana fahemmm.

    ReplyDelete
  6. ha3...hampeh betul tok nie.......org suruh shopping tuk bini...dia shoping utk dia pulak....

    ReplyDelete
  7. hahahahah ajak dia gi pilih sendirik

    ReplyDelete
  8. hahahah gila kontroversi tajuk. kesian bini ko. redha jelah

    ReplyDelete
  9. HOHO.. SAMA LA MAS PRGNANT DULU PAKAI BAJU SOMI.. EVEN BJU SOMI SAIZ M TP BADAN DA SAIZ XXL..HOHOHO..

    ReplyDelete
  10. wakaka kejam lagi hampeh.
    boleh dia pulak shopping baju sendiri, dush2

    ReplyDelete
  11. pergi balik lah...tapi jangan g parkson lagi, g tesco lak ...kat situ memang sentiasa jual murah...tak bermusim....teruklah zal ni..

    ReplyDelete
  12. bolehlah buat baju tido...jgn dipkai time keje hhuhu

    ReplyDelete
  13. Hahaha sabar je laa.
    Ingat kan pempuan je tak tahan godaan sale ni keh keh :D

    ReplyDelete
  14. lelaki pon xtahan sale jugk ke...hehehehe...

    ReplyDelete
  15. Poyo, padahal mmg niat nak beli baju sendiri je kan? Kan? Heheh. Ngape tak bawak sekali si isteri. Confirm tak lupa punya. Bleh jugak dia try fitting.

    ReplyDelete
  16. lawaknye.. buat mama senyum sorang2 :)

    ReplyDelete
  17. aku tau sampai parkson ko parkinson tgk sales baju ko kan..tp aku rasa ko parkinson tgk sales girl tu rasanya..


    jap..aku nak sms wife ko..tanya baju yang ko beli tu brand apa..nk pi spy..sapa yang jaga..salesgirls ke..sales awuwww..hahahaa'

    *aku gurau je tau*

    ReplyDelete
  18. amboi afzal...mentang2 pi shopping sorang2 trus lupa kat bini di rumah nooo hehe...

    ReplyDelete
  19. ayat entry kau x leh nk bla lg ke?

    ReplyDelete