Salah Ke Aku Kalau.. [18SX]

12:30 PM


As salam,

Aku ada baju t-shirt yang mana sehari dalam weekdays tu aku akan pakai. Warna putih, fabriknya lembut macam muka aku. Tapi yang tak bestnya ia agak nipis.. macam kulit aku gak. Jadi sebagai lelaki yang jadi perhatian (aku rasa la) sedikit sebanyak perkara in merunsingkan aku. Korang boleh agak, apa akan jadi kalau aku pakai? Melainkan aku ada pakai bra kat dalam ehh??

Jadi aku dapatkan solusi terbaik.

Tapi alih2 mak aku gelakkan aku..
Bila wife aku perasan, dia pon join sekaki gelakkan aku...

Apa? Salah ke?
Salah ke aku tampal selotape kat puting aku?
Mencik ahh cenggini!!
(lari2 anak sambil geget bucu sapu tangan di tepi pantai)



P/s : Aku bimbang kalau aku biarkan je terdedah, nanti puting aku masuk angin.
        Kalau2 orang tengok.. dorang geram lantas geget2 camner??

You Might Also Like

30 comments

  1. hahahahaha...tak leh blah....=p

    ReplyDelete
  2. seksi gilak model tu.....tak tahu nak komen apa....

    ReplyDelete
  3. klau bubuh selotep masa nak buang tu sakit tak>>:P

    ReplyDelete
  4. ko mimpi apa mlm td hah.. tetiba je entri ko cenggini..


    rosak ati mak tau..

    ReplyDelete
  5. baik punya solusi. hahaha. buat gelak dek orang je apzal..haha

    ReplyDelete
  6. haha..agak2 le.baik pakai bra je..:P

    ReplyDelete
  7. akak bawah 18 tahun,jadi akak komen je tapi tak baca k....hahaha

    ReplyDelete
  8. bhahahaha...statement last tuh sengal giler...wakakaka

    ReplyDelete
  9. ko jenis puting timbul ke puting tenggelam

    ReplyDelete
  10. LOL

    menabah je bini ngn mak ko tgk kan

    xmo bayangkan xmo xmo

    ReplyDelete
  11. lucah giler..aku masih bawah umur weyh

    ReplyDelete
  12. kah3... tok dok buang terbiat apo???? tampal pakai seletape..... beli ler bro budak sekolah tu.... yg macam singlet tu.......he3

    ReplyDelete
  13. amboi..nak tayang2 pulak ye hahaha

    ReplyDelete
  14. hahaha

    pakai la bj dlm ke baju pagoda ke

    atoii aii

    hahahahh

    ReplyDelete
  15. aduhai..ada jugak yea. better pakai bra lagi ok kot dari guna selotape..huhu

    ReplyDelete
  16. satu je soklan ak. ade sixpax ke x? hahaha kalu ade on :p

    ReplyDelete
  17. tampal la atas baju la...
    ade ker... huhuhhuhu

    ReplyDelete
  18. Hahaha, menabah baca entri ni kihkih.
    Gelak 60saat tak henti kahkah.

    Macam ni pun boleh :p

    ReplyDelete
  19. Aku tak gelak tapi tersengih sorang2 baca solusi kau ni..ahaks....

    ReplyDelete
  20. asal pakai selotape, cer guna silver tape, and kau tarik kuat2 zassssss.

    ReplyDelete
  21. wakakakkaka,ngek la kau afzal weii

    ReplyDelete
  22. hoho..beli je la baju lain yang tebal skit kainnya

    ReplyDelete
  23. Hahahahahahahah balut ngan barut nanti masyhuk anginnnnnn hahahahahahahah

    ReplyDelete
  24. ini cite betul ke?hahahahaha
    xde org nk tgk ang pya tu..melainkan..melainkan..melainkan..ang pya nasi lemak 2.50 pya kahkahkahkahhhh

    ReplyDelete
  25. hahahaha...siapa la yg x gelak tgk benda mcm tu.hahahahhaa

    ReplyDelete
  26. hahaha...rase macam ade benda gerak2 jer kat kerongkong ni..hahaha

    ReplyDelete