Sticky Post : Gathering Blogger 2.0

5:00 PM


As salam,

Pada tahun ini genaplah 2 tahun usia Geng Blogger Sengal. Justeru itu bagi mengembalikan kenangan kita bersama, kita telah merancang satu lagi pertemuan ahli2 Geng Blogger Sengal buat kali keduanya pada tahun ini.

Lokasi                   : KLCC, Kuala Lumpur

Lokasi berkumpul : Sekitar waterfall di hadapan KLCC
Tarikh                   : 16 Mac 2013
Hari                       : Sabtu
Masa                     : 10.30 pagi - 5 petang


Actually tema adalah 'potluck', tetapi tak diwajibkan. Kalau korang rasa mampu bawak, bawakla. Tak bawak pun tak menjadi masalah. Almaklumla bukan semua yang hadir berkenderaan sendiri.

Aktiviti? Plan asal memang banyak aktiviti tapi bila dibincangkan kembali, adalah lebih molek kita buat ice breaking. Kita lebih tekankan perkenalan di antara blogger, sesi berkongsi ilmu dan secara tak langsung dapat merapatkan lagi hubungan sesama blogger. Sekiranya ada cadangan untuk membuat aktiviti lain seperti karaoke atau lain2, boleh decide kat sana nanti.


So aku sebagai admin juga menjemput mana2 blogger lain yang berkelapangan untuk turut serta memeriahkan lagi pertemuan blogger ini. Antara blogger2 yang bakal turun adalah seperti Shawn Razaleigh (Rasukan Kentut Gua), Babyzyra Roxx, Aida Omar, Remyhazza, Akmal Hakim (Katak Comel), Xila (Zila Manaf), MK Syahir (Apakah?), Wan Cikgumuzik,  dan ramai lagi blogger2 pemes lain. Cenderahati juga turut diberi kepada mereka yang hadir.

Oh sebelum terlupa, jangan lupa bawak adiah setiap seorang untuk exchanging gift nanti ye. Korang bajet la sendiri harga, asal berpatutan :)

KLIK SINI untuk sebarang pertanyaan lanjut mengenai program.

Sekian, terima kasih

Ketua Penyelaras,
Afzalsukasuki

You Might Also Like

33 comments

  1. ah jeles xdapat pergi...mencikkk =)

    ReplyDelete
  2. typo detected! "merapatkan lagu hubungan sesama blogger." ok lagu apa tu bang long? kih kih kih

    ReplyDelete
  3. sedihnye.. xde kesemptan g nak join gatherg. :'(

    ReplyDelete
  4. Zaza - alahai baru ingat nak jumpa zaza

    Ieyza - hmm xpe2 mungkin next time ye :)

    Zafira - ko memang la kahkahkah pengganti Jajam yang unggul :D

    ReplyDelete
  5. Manalah tau aritu nnt aku ada kat situ bley join lar yea? Untuk merapatkan lagu... :p

    ReplyDelete
  6. uishhh..cam nak join..heh heh

    ReplyDelete
  7. Ooo.,... geng blogger yg tak sengal pun bleh join ek?

    ReplyDelete
  8. Bestnya bro...terasa macam nak menyibukkan diri ajer....hehehhe

    ReplyDelete
  9. jangan marah kalo x jadi pergi eh hehe

    ReplyDelete
  10. tgh berunding dgn tuan pengetua dlu

    ReplyDelete
  11. ooh.xdpt p ms nie..nenek saya bersalin

    harharharunsalimbachik

    ReplyDelete
  12. saya tak boleh berjanji untuk datang.maaf ye tok..tapi kalau time tu ade di area terdekat,sure akan datang..hope kali ni lebih meriah turun ramai ramai ye.

    ReplyDelete
  13. huhu..tak dapat nak poi.. kim salam kat smua org kg.. :)

    ReplyDelete
  14. bln 5 lah buat...
    k.el terjah KLCC hahahaha
    have fun uols

    ReplyDelete
  15. ha3.... sungguh tak hapdet remy nie...nasib baik tok mention pasal gift tu....... sekarang jugak remy bungkus..... he3...seorg satu jer kan.......

    ReplyDelete
  16. dengan kecil hatinya akak tak dapat join dengan alasan...akak dah tua sangat nak berghatering2 bagai ni....anak-anak akak ramai nanti semua nak ikut..sekian..harap zal paham..

    ReplyDelete
  17. of coz ak tak turun ad family matter need to settle. Sory semua

    ReplyDelete
  18. best kalau dkn adapat join tapi malangnya dkna tak dapat join :(

    ReplyDelete
  19. Grrrr. Fine tak dpt pegi :(
    Bestnyaa!

    ReplyDelete
  20. mas tak p lagi beli hadiah..kesihatan still xlok..myb jumaat petang baru survey2 hadiah n jajan..semoga ketemu gbs

    ReplyDelete
  21. waa bestnye..nak join tapi segan :(

    ReplyDelete
  22. Jauh dr klcc tu..hehe

    Nanti post pic taw..nk tengok :)

    ReplyDelete
  23. tak dapat nak p T_T

    ada program dengan orang asli . wuwuwuw

    ReplyDelete
  24. er err segan la pulak :|


    nak baju. buat baju buat laaaa

    ReplyDelete
  25. nasib baik aku tak kompemkan awal2.. kalau tak, aku menaburkan janji2 manis dan palsu je.hahaha. harap korang happy kat sana tau. ko pulak bertanggungjawab untuk sampaikan salam kat kawan2 semua.. aku pulak kena bekerja dan berpenat2an kat JB sampai hari ahad.. sob3..

    ReplyDelete
  26. Geng Blogger Sengal? amende tuh? tak penah dengar pun?

    btw, untunglah korang dapat buat gathering. :)

    ReplyDelete