'> Geng Emak-Emak | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Thursday, March 14, 2013

Geng Emak-Emak


As salam,

Sebelum ni ada kawan aku tanya aku, dia bukanlah blogger. Dia hanya insan biasa hanya mampu berserah ingin sekali bertemu untuk mengubat rindu eh eh termenyanyi plak! Really nice of u selalu folo perkembangan blog aku ni. Trimas2 :)

Dia tanya kenapa ramai pengomen entry2 aku dikalangan pompuan lebih2 lagi geng emak2? Eh mana la aku tau. Ko nak suruh aku buat bancian ke hape? Ko tanya, baru aku perasan? Ehh entry2 aku.. bukan macam entry gegurl kan?kan? Tapi seyesly aku rasa entry2 aku dulu ngan sekarang sedikit sebanyak agak berubah.

Tak kisah la sape2 yang komen, aku tak menetapkan apa2 syarat pon. Duda, janda berhias waima emak2 orang pon layak mengomen entry aku tanpa perlu mengisi borang. Sebab dorang sendiri rasa semakin emsem dan montok sejak2 komen entry aku.

Eh kalau spesis menatang seperti tenuk atau mentibang nak komen pon apa salahnya kan?



P/s : Sesiapa sahaja boleh komen tarahal la :)

19 comments:

  1. Ehh, saya geng adik adik muda belia lagi lalala :p

    Okeylah tu, bukan senang nak tarik geng emak2 tau baca blog lelaki macam blog abg ni. Ce ce, ayat kipas mati betul haha.

    Kiranya, blog ni dah maju setapak, bravo!
    Kakaka :D

    ReplyDelete
  2. ahaha...
    OK lah tu, bila emak2 bagi komen kt sini sekurang2 nya boleh tambah ilmu..ilmu utk ibu & ayah..hikhik! :)

    ReplyDelete
  3. alah xlm lagi owner blog ni nk jd ayah2 pulak okletew hehe

    ReplyDelete
  4. saya bukan emak2. hahaha tapi komen jugak kat sini

    ReplyDelete
  5. gambar tu telah menyebabkan hati akak sebagai geng emak-emak menjadi kecut...terasa tau!!...takde gambar lawa-lawa macam che Ta retis tu ke?

    ReplyDelete
  6. elehhh..sebenarnya apzal bengngg je kan sbb ramei mak mak mengomen...kihkihkih

    gurau2 je eh

    ekceli, jaja komen sbb..ntah. rasa nak komen, i pon komen la. xnak komen i blah :p

    ReplyDelete
  7. geng emak2..? kat umah kakak deno, pagi2 asyik bunyi bising depan pintu.. rupanya jiran kakak, ada geng emak2 mcm ni la.. bergosip... tapi deno panggil ahli mensyuarat pintu sebab diaorang berkumpul depan pintu.. hehe

    ReplyDelete
  8. Nasib baik aku lelaki...tak baik bro kau kata semua pompuan dalam pengomen kau geng emak-emak..hahahahah
    Ada gak anak dara sunti...hihihih

    ReplyDelete
  9. Lalala, datang sini lagii. Wuwuwu, berdasarkan komen atas2 ni, takde laa semuanya emak emak.
    Kira berbilang usia jugak laa. (pun boleh)
    Ade yg muda, pertengahan dan berusia.
    :p

    ReplyDelete
  10. termasuk la sy geng mak2 ne..hoho.. blog ne kan genre UMUM..

    ReplyDelete
  11. kakakaka tp mmg majoriti gitu kot
    takpe, janji erat silaturrahim

    ReplyDelete
  12. nak tau kenapa??

    SEBABNYA DIKALANGAN BLOGGER RAMAI BLOGGER MAK2 YANG SUKA BLOGWALKING DAN KOMEN2..BLOGGER MUDA2 TAMBAH2 YANG LELAKI AGAK KEREK NAK BERJALAN2 KE BLOG MAK2..SETUJU TAK AKAK KATA MACAM NI??KALAU BLOG TU BLOG MAK2 PUN DIA TENGOK DULU BLOG TU POPULAR KE IDAK,KALAU POPULAR BARU NAK SINGGAH NAK KOMEN SEMATA2 NAK NAIKKAN PAGERANK...

    SEKIAN..

    TERIMA KASIH..:)

    ReplyDelete
  13. sebab orang lelaki malas mengomen kot, omen yang lagi satu tu jer rajin. opssss opsss.

    ReplyDelete
  14. aku sebenarnya pemalu.. aku malu nak tinggalkan komen kat sini..hahahaha :P

    ReplyDelete
  15. gua spesis tenggiling..tarahal blh je komen

    ReplyDelete
  16. anyone boleh komen kan..tak ade spesifik spesis pun..hehehe..

    ReplyDelete
  17. hihihihi..ok lettew.. sy bukan geng emak2 hehe

    ReplyDelete
  18. Cuba buat satu entri kutuk kpop pastu hantar kat 2-3 fesbuk geng kpop. Mesti banyak dapat manyakkkkk komen dari spesis anak-anak emak. Betul aku tak tipu hahahahahah (eh kenapa lak aku ketawa ni)

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com