'> Wak.. Jom Main Nak? (18SX) | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Friday, April 19, 2013

Wak.. Jom Main Nak? (18SX)


As salam,

Seminggu lebih aku tak hadap blog. Macam2 benda aku nak cerita.. tak tau nak mula dari mana. Hmm. Ok aku setat ngan cerita adik akyu ni dulu la ye. Ok cerita ini diklasifikasikan sebagai 18ss, pastikan tangan2 korang terutamanya lelaki diletakkan jauh daripada zip seluar mahupun di dalam kocek seluar :P

Adik aku buat part time kat PKNS Bangi. Ada sorang kawan lelaki dia keluar rehat, pegi tandas isap rokok. Once tengah sibuk fogging dalam tandas tu, masuklah sorang pakgad ni. Dia usha budak lelaki tu atas bawah then dia tanya ;

'Awak2 jom kita main nak?'

Kawan adik aku tu tergamam la. Pastu pakgad tu sambung balik conversation ;

'Emm awak punya batang panjang ke idok?', sambil pakgad tu geget2 bawah bibirnya dan menggulung2 hujung sideburn dia. Pelis jangan bayangkan. Aku ada bayangkan sebelum ni.. kesannya aku tak lalu nak berak akibat trauma. Ape kehe ko tanya panjang ke idok? Nak pinjam buat kait kelapa ke hape? @#$%

Kawan adik aku tak tunggu lama. Dicampak baki rokok ke muka mamat tu.. terus keluar dari tandas. Tak tau apa pakgad tu buat kat tandas lepas usulnya untuk bermain bersama2 ditolak mentah2.

Tapi kalau korang mintak pandangan 'bernas' aku.. aku rasa mesti mamat gad dok gesel2 kat batang paip kahkahkah



P/s : Pegi la tebuk dinding umah weh!

14 comments:

  1. aku tak reti nak komen..aku maluuuuuu baca..


    aku nak gi penyapu japss..hahaaa

    ReplyDelete
  2. bongeknya guard.. pegawai keselamatn yg mmbuatkan org lain x rasa slmt.. ambik gmbr ,post kt fb hebah skit.. nmpk boleh stndby bg kaki

    ReplyDelete
  3. hensem kot laki yg dlm gambar tu.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. seriuss? patut lah aku tengok pakgad pkns situ lain macam

    ReplyDelete
  5. dia ajak maen tarik tali kot. tp tali xde lak.

    ReplyDelete
  6. mungkin gad tu adalah wanita yang bertopeng lelaki.. hehehe

    ReplyDelete
  7. teruk benau dah tu,, die tak kawin lagi ke hape

    ReplyDelete
  8. kes berat ni..perlu kot nak simpan guard keje situ lagi..ni dah kes lain dah ni..

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com