Wordless Wednesday : Korang Kenal Tak Siapa Ni?

9:22 AM



P/s : Wife aku yang perasan, kalau harapkan mata aku.. takde laa

You Might Also Like

20 comments

  1. tak kenal la....femes ek budak nie

    ReplyDelete
  2. akak terus google...akak jumpa jawapannya...liyana jasmay...hehehehe
    ada hadiah tak?

    ReplyDelete
  3. asal liyana jasmay ? -,-

    motif ? haha

    ReplyDelete
  4. muahaha dah kantoi dah jawapan dia liyana jasmay.

    ReplyDelete
  5. dah belaki pun dia sekarang..heheh

    ReplyDelete
  6. wa ingatkan muka wa td..ekekekeke

    ReplyDelete
  7. xkenal tp org lain kata liyana, maka liyana lah jugak..haha

    ReplyDelete
  8. liyana jasmey kan? hehe... ikut orang je...

    ReplyDelete
  9. ala..la..la..comell.. Liyana Jasmay ni. senyuman dia sama hingga skrg:)

    ReplyDelete
  10. kirenya Liyana jasmay ni model brand ni lah ye dulu..hee..comel lak

    ReplyDelete
  11. patut muka aku ..tp aku tolak kebetulan LJ je ada terus FN amik dia buat jadi model sirap tu..aku kalo sirap limau nak la jadi model

    ReplyDelete
  12. famous dari kecik lagi ter liyana jasmie nie...:)

    ReplyDelete
  13. Siapa ? Tapii...memang ada iras Liyana Jasmay pun.

    ReplyDelete
  14. Nampak macam liyana jasmay... Dia memang talented... Hehe... Kecik2 da msk dlm industri hiburan. Skrg ni stil lagi nampak mcm teenagers. Dia ala2 mcm amy mastura jugak... Hihi

    ReplyDelete