Bila Aku Dapat Title Comel

9:09 AM


As salam,

Tak sangka plak ada blogger panggil aku comel walaupun sebenarnya kalau diikut salah silah keturunan dan baka aku, aku lebih sesuai dianggap ayu. Even muka Jawa sekalipon, fehulik hafe aku :P (bangsa tak nak mengalah!)

Aku tak tau la sejauh mana keberkesanan entry aku pada korang, walaupun pada aku apa yang aku taip sekadar suka2 sahaja. Aku tak lagi gigih macam dulu lebih2 lagi komitmen aku pada kerja makin mencanak2. Banyak benda yang tertinggal dibelakang. Itu bukan bermakna aku lupakan korang atau sombong, tapi masalah masa yang mencemburui aku (phrase ni aku selalu guna time perbahasan sekolah rendah dulu)

Sebenarnya aku nak ucap trimas kat kak Yumida sebab senaraikan aku dalam10 Blogger Comel Di Malaysia. Sebenarnya ramai lagi blogger2 comel kat luar sana, tapi nak buat camner.. mungkin aku iras2 ngan Adi Putra kot? Dulu aku juga pernah tercalon sebagai 10 Blogger Terbaik dalam kategori Subur di negara Papua New Guinea tapi kalah tipis sebab aku tak sanggul bulu idong aku.

By the way trimas gak kepada korang2 semua yang masih mengekalkan blog aku dalam bloglist korang. Itu je yang mampu aku bagi, nak bagi flying-kiss ai mau balik kang kena lipat ngan wife aku kang :P

Kalau korang nak tengok either blog korang juga tersenarai atau tak, KLIK SINI kalau korang rasa yakin atau yakin sikit2 yang blog korang juga tersenarai sebagai 10 Blogger Comel Di Malaysia :)

You Might Also Like

21 comments

  1. hahahaha.....comel sangat.....=D

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. aku rasa..ko comel versi lain kot..hahahaahhaha...

    cer tanya wife ko..apa dia jawab?

    ReplyDelete
  4. sape yg kate ko comel tu ee geli la aku hahahaha

    ReplyDelete
  5. bila ko tambah kecomelan part bulu idung..haaa..aku terlupa part tu..patutnye kene ranking no. 1...haha

    apesal dgn arin cat atas tu? x puas ati betul aku..byk pulak komen dia dlm kotak komen ko ni..conquer ker hape

    si phat tu kompom jeles...sbb aku x masukkan nama dia..haha

    ReplyDelete
  6. eh..aku lupa nak cakap..'terima kasih daun keladi' coz review blog aku

    hape la aku ni...dasar lupa daratan sunggoh! haha

    ReplyDelete
  7. Ahaha..comel pun boleh la..anyway congrats..

    sama la kita ni ha..kadang2 bila busy melanda blog mmg terbiar je..

    ReplyDelete
  8. tok apjal kan memang comel..pasni anak mewarisi kecomelan apjal pulak kan..

    ReplyDelete
  9. Yg comel entri bro..kikikikiki.
    Banyak yg menyakitkan hati dan penuh pujian utk tuan punya blog...hihihihihi.
    But still the best dan COMEL..

    ReplyDelete