Geng-Geng Bina Masjid

3:49 PM


As salam,

Nom nom~ (bunyik aku tengah meratah beskot Dindang)

Dari page ke page aku usha, tak sangka ramai kawan2 blogger aku akan menamatkan zaman teruna dara mereka dalam tahun ni. Tak sangka dulu main calit2 hingus kat baju, tetiba je nak kawen dah. Tahniah2.

Lagi tak sangka yang si blogger Boni Kacak baru bertunang. Mati2 aku ingat dia gay. Alhamdulillah perkara yang baik haruslah dipercepatkan ye idok? Lagi2 bila dah cukup serba serbi.. jangan ditangguh2 lagi. Melambung bil air nanti.. aku takut pecah je :P

Tahniah juga kepada Ain Najwa (Ain Choin), Azhafizah, Ain Not Alien, Mzrose, Cik GKSB dan beberapa lagi nama lagi. Tadi kemain ingat, tup2 ilang plak. Kalau ada jemputan, kalau takde aral melintang sampai la aku ke kenduri korang. Kalau aku tak dapat datang, aku mintak maaf bebanyak. Kadang2 clash ngan kenduri kendara orang lain.

Aku doakan semoga korang dimurahkan rezeki, dikurniakan anak yang ramai dan sihat belaka, dipanjangkan usia dan jodoh yang berkekalan, diberkati dan dirahmati sepanjang hayat ye :)

Bagi pasangan lelakinya plak, lepas ni dah takde la alasan korang nak ngadap dinding tandas lagi ye ngeh3.


You Might Also Like

15 comments

  1. eh. tetiba nama ada. hehe. TQ apzal.
    nanti bagi alamat ya..nak pos kad. bukan poskad ya. hakhak. okeh tak lawak.


    #tapi siyes nak alamat :D

    ReplyDelete
  2. best je kalau ingta pasal nak kawen kan..bedebar2 je..heheh

    ReplyDelete
  3. patutlah tersedak makan tadi..ade orang sebut rupenya.insyaAllah akan menamatkan status single not available tak lama lagi.confirm jemput tok! tunggu kad ye.

    ReplyDelete
  4. waah. haha. sy plak kne tggu abes blaja. tp doa jgk supya dipermudahkn n dipercepatkn. hehe

    ReplyDelete
  5. doakan mrk bahagian n dipermudahkan sgala urusan.

    ReplyDelete
  6. wehhh masalahnya...gua tade sape yg berminat. any tips wahai ajen cari jodoh atas talian...kahkahkah

    ReplyDelete
  7. dalam usaha membina masjid juga ni

    ReplyDelete
  8. hahahahaha...entri yang mendalam untuk lelaki bujang teruna....kikiki

    ReplyDelete
  9. peh peh semoga berbahagia lah hendaknya :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah
    tggu turn afzal lg la

    jemput singgah sini:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/05/10-blogger-comel-di-malaysia.html

    ReplyDelete
  11. wah itulah tumpang happy jugak untuk diorang semua :)

    ReplyDelete