Beza Lelaki Dan Wanita

11:22 AM


As salam,

Tahniah la ye team Kelantan kerana berjaya mengekalkan takhta juara. Walaupun sakit hati aku sebab team aku tak menang. Bukan setakat tak menang tapi langsung tak dipanggil bermain untuk piala Malaysia kali ni. Alasannya sebab team aku tak cukup korum. Aku mati2 ingat main futsal tu pasal aku hantar 6 orang je.

Penuh stadium Bukit Jalil ngan penonton yang rata-ratanya lelaki. Penyokong perempuan ada la sikit, tu pun terselit2. Nasib nampak buku lali.. boleh la kenal dorang. Wife aku kata rata2 kawan2 pompuan dia lebih minat Liga Eropah. Setakat nak tau Cristiano Ronaldo, Samir Nasri atau Cesc Fabregas punya bantal busuk kaler apa.. semua dalam poket dorang jee. Kalau ada live kat mamak, kompom depan2 tv dorang punya port.

Tu yang wife aku cerita, tapi aku tau ada lagi yang dia tak cerita..

Dia lupa cerita yang kengkawan pompuan dia tu hanya kenal player2 emsem semata2. Yang sumbing-jongos harap maaf, sila ke tepi. Meroyan time player2 emsem dorang tu masuk padang, time player2 emsem dorang tu kena ketis ngan pemain sumbing-jongos kat tepi tadi dan pemain emsem dorang tu kena kad ngan referee botak!

Klausa 'emsem' tu sahaja ye. Pelis jangan tanya pasal teknik2 dan peraturan permainan. Dorang memang fail! :P

P/s : Ni aku cerita pasal kengkawan wife aku je.. kalau korang aku tak tau plak :)


You Might Also Like

8 comments

  1. hahahaha . ensem tu satu bonus . tp ika memang tak minat langsung bola . usah ditanya la liga ape benda sekali pon . mane la ika tahu -_-

    ReplyDelete
  2. Syu tgk je bola bukan sebab Hensem ke x, sama je. Yg penting kehandalan dorg. Tapiiii...yg hensem dpt perhatian lebih la heheheh

    ReplyDelete
  3. haha, dulu zaza minat bola skg dah kurang =)

    ReplyDelete
  4. tak semua la kawan2 dia kenal yang ensem je..mana kamu tau??hahah...

    ReplyDelete
  5. nice blog!<3 xx peach

    momomoworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. hahahaha. betul tu. dorang tengok bola sebab nak tengok wajah player2 yang hensem tu je.hahaha

    ReplyDelete
  7. ha3... memang ramai camtu...tgk bole sebab nak tgk muka.......

    ReplyDelete