'> Design Kad Raya Eksklusif Daripada Afzalsukasuki | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Tuesday, July 23, 2013

Design Kad Raya Eksklusif Daripada Afzalsukasuki


As salam,

Menggigih aku design dari pagi tadi dan inilah hasilnya. Taraaa!! (harap terima kenyataan sebab aku memang sengaja letak muka aku bebanyak kat situ)




Sengaja aku buat awal sebab aku takut tak sempat nak pos memandangkan wife aku pon tunggu hari je ni. Design dah siap, so petang ni aku nak pegi print. Aku print tak banyak, so sape cepat bagi alamat.. dia dapat la. Maaf aku tak makan rasuah, sebarang hadiah berbentuk kuih2 raya mahupun butang baju melayu tidak sekali2 menggugat keimanan aku.

Aku nak 20 orang. Nama2 di bawah dan baki 9 orang yang lain sila inboxkan alamat korang ke acc facebook aku. KLIK SINI



Lala Md Noor
Yuyu Ali
Phat
Budak Kampung
Capt Lalok
Zira Roxx
Aida Syifa
Zaza
Boni Kacak
Anak Pakcik Azhar
Ummiarissa Mahdi


Oklah, aku nak sambung balik keje lalala~ (sambil bersiul2 lagu balik kampung)

26 comments:

  1. akak nak..nanti akak inbox..apasal tak de muka buat gwiyomi.??
    hehe

    ReplyDelete
  2. omey nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa




    ReplyDelete
  3. mau buka puasa aku bila dpt kad ni nanti

    ReplyDelete
  4. aku dah inbox add, tapi xde pos sampai dlm posbox aku neh..hahahahaa

    btw, thanks afzal..

    ReplyDelete
  5. ahahaha...sakit perut tgk.. =P

    ReplyDelete
  6. cantik-cantik tu zal...akak dah send melalui e mail ye..check ye...gaya tak leh tahan tu...hehehe

    ReplyDelete
  7. sempat lagi ko ? kehkeh :3 takpelorr .. apepun , ohsem design tu .

    ReplyDelete
  8. tak payah banyak tanya.


    aku nak satu. tapi nak yang versi muka aku.



    *ya..aku masih hidup.
    jangan buat muka kecewa tu.

    ReplyDelete
  9. Rasanya dah penuh kan bro..huhuhuhuhu.
    Sedih tak dptcwajah hensem kau. Waaaaaaa....waaa

    ReplyDelete
  10. gambar first tu macam hampeh.hahahaha

    ReplyDelete
  11. yeayyyy dpt kad raya ^________^

    ReplyDelete
  12. gila gempak kad raya dia tahun ni..hahaha.. xD

    ReplyDelete
  13. mana kad raya untuk aku weh haha

    ReplyDelete
  14. alamak terlepas (T_T) <<<nangis celah mesin basuh..

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com