'> Kad Raya | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Monday, July 22, 2013

Kad Raya


As salam,

Lambat plak rasanya DJ radio nak putarkan lagu raya. Dah 13 hari kot kita berpuasa. Kalau nak diikutkan pengamatan aku melalui kitab tajul muluk.. DJ radio akan mainkan lagu pada 15 Ramadhan. DJ radio je la, kalau DJ supermarket naharom malam pose dah setat main lagu raya. Tu kalau kena ngan orang tak kenal hari.. mau malam pose dibantainya anyam ketupat gara2 terkejut dengar lagu raya!

Wife aku dah mintak pasang lampu kelip2. Lain sikit la semangatnya tahun ni, almaklumla dia sendiri tak tau dapat beraya atau tak. Bila cakap pasal raya, sangat sinonim dengan kad ucapan hari raya. Aku ingatla kan, dalam 2 minggu terakhir ni kalau berkesempatan aku nak buat kad raya eksklusif dari afzalsukasuki untuk korang :)


Mungkin kad raya dah tak relevan bagi sesetengah antara kita tapi pada aku ia punya nilai untuk dikongsikan. Lagi2 bila teringat dulu aku adik beradik mesti akan berebut2 kejar posmen dan kira kad raya sape yang paling banyak. Gantung kad dinding jangan cakap la. Tapi selalunya aku je yang akan menang sebab aku akan gantungkan sekali ngan kad raya tahun2 lepas :P

So malam ni aku la aku start design ye. Dah siap nanti aku mintakla alamat korang sorang2 :)


12 comments:

  1. nak jugak kad raya, jgn lupa post ke kelate =D

    ReplyDelete
  2. *taknak mintak. nak tengok sejauh mana banglong ingat ke adik dia. lagi sekali, taknak minta*













    ;p


    ReplyDelete
  3. tahun lepas aku dapat kad raya dr ko so ada dah kan alamat kau ko simpan ke ko da delete alamat tu sob sob

    ReplyDelete
  4. Jangan lupa mintak alamat aku kat aku yer Afzal, kalau tak..raya ku tak bermakna tanpa kad raya mu itu....hahahahahaa

    ReplyDelete
  5. wah2..nak wet raya sekali.kekekeekeke

    ReplyDelete
  6. baru dapat satu kad raya tahun nie . wuwuwuwu . sedihnya .

    ReplyDelete
  7. kt gua jgn lopa tokk, kecikkkk ati gua karang. lu snggup ke nengok gua terus kecik? hek eleh sgt ayat gua T_T

    ReplyDelete
  8. ehem-ehem.. jangan lupa alamat aku. hahahaha

    ReplyDelete
  9. kalau rasa-rasa nak alamat akak..e mail akak ye..ummiarissa10@gmail.com,jangan malu-malu pulak ye...akak tunggu tuuuu.....

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com