'> Teka Teki Versi Sentap Tak Hengat | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Monday, July 29, 2013

Teka Teki Versi Sentap Tak Hengat


As salam,

"Apa benda bila dia masuk.. kosong.. tapi bila dia keluar pun kosong?"

Wife aku mengening kat aku beberapa kali sambil buat muka. Mengening tu maknanya main angkat2 kening atau nama saintifiknya jemanis jotos si uli-uli.

"Ni teka teki apa ni? Tak tau la abang..",malas weh aku nak mikir.. kepala nampak ayam golek je.

"Jawapan dia.. abang la!"

"Nape abang plak?", macam tak puas hati pun ada. Apa kena mengena ngan aku? Aku jeling wife aku tetapi wife aku main juling2 mata plak kat aku. Pening2..

"Abang tak perasan lagi ke? Hari tu lepas Maghrib abang la orang pertama yang masuk butik Al Ikhsan, and abang gak la orang terakhir yang keluar sebelum kedai tu tutup! Nyesal ikot abang. Memilih ngalahkan pompuan", senget je mulut bini aku. Kena aku sedas, oo baru aku tau ada gak teka teki versi perli setepek cenggini.

Nak buat macamana, aku memang cenggitu. Haa sape suh ikot. Aku cadangkan kat wife aku pasni kalau nak kua shopping barang aku, jangan lupa bawak siap2 bekal ngan tikar mengkuang :P

10 comments:

  1. makan dalam teka teki wife lu bro

    ReplyDelete
  2. teka teki perli sedasss..haha. sabau jelah ya Cik Puan Bini Apzal. :)

    ReplyDelete
  3. baguslah isteri zal...akak suka...hehehe...i loike!

    ReplyDelete
  4. ahahahahaha...gelak sakan zaza baca... =P

    ReplyDelete
  5. haha makan dalam tue tekateki bini apzal tue :)

    eh mcm pernah dgr plk jemanis jotos si uli-uli. kat mane ye?? hehe

    ReplyDelete
  6. kah3.... untung la pandai main teka teki... guwa taw tidur je...eh!!!

    ReplyDelete
  7. hahahahahaha. nasib baik aku tak ajak ko pergi shopping kat jalan tar, kalau tak bernanah tumit aku tunggu ko..hehehehehe

    ReplyDelete
  8. haha..kan dah kena..len kali mintak door gift kat situ..so bile keluar xde la kosong..hehe

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com