Cerita Hantu

10:52 PM

As salam,

Entah la sejak2 ni kepala hotak aku dah tepu ngan idea bukan2 yang aku tak tau dari mana datangnya. Lari dari genre asal aku dulu. Adakah disebabkan perubahan hormon walaupun aku tak pernah lagi telan pil hormon lebatkan bulu dada.

Ada je benda yang aku nak cerita. Semuanya plot cerita bergenre seram dan misteri. Mungkin hasil penceritaan orang yang aku temui, buku, filem dan ditokok tambah idea aku sendiri buat aku semakin teruja buat entry cenggini.

Seram tu tak tau la.. tapi aku rasa puas. Tapi memang backflip ngan idea asal aku dulu la. Sape yang folo sejak dulu.. dorang memang perasan la. Aku ada minta pendapat reader2 blog aku, dorang support kalau aku buat cerpen memandangkan aku ada banyak idea.

Whatever it is.. harap korang mentabah la ye sebab next entry adalah kisah dari alam angker :)



P/s : pada masa yang sama aku stil nak kena siapkan eNovel aku tu Bisa Gugur Jantung Gue. Pada sesiapa yang suka baca genre romantik-komedi boleh klik kat bahagian atas kanan tu ye :)

You Might Also Like

10 comments

  1. Aku tetap support ko,tak kira ko tulis alam angker ke,Alam Aplhabet ke,dua alam ke..tapi apa yang aku tahu..ko tulis cte alam angker mmg best.

    hari tu mmg nak tanya pasal enovel ko tu.tp aku terlupa nak tanya sebab jasmeen dah lahir.

    apapun.aku tak sabar nak tunggu bisa gugur jantung gue dan kisah alam angker tu..

    ReplyDelete
  2. wah! tak sabar plak nak tunggu novel kome siap..mesti seram & menyeramkan...hehe

    ReplyDelete
  3. habiskan satu2 cerita dulu bro.... cite seram lps ni mls nk bc dah hahaha

    ReplyDelete
  4. akak suka jew apa kamu tulis..:)
    jangan tulis surat surat cinta kat akak sudah la..
    hahahh

    ReplyDelete
  5. Wah...bro sekarang dah jadi novelis....

    ReplyDelete
  6. buat citer hantu ye. bisa luruh jantung gue (ini bukan tajuk novel romantik)...

    ReplyDelete
  7. okay..sedia menanti cerita seram yang tak berapa seram tu..heheh..mula mula seram..dah hujung hujung spoil pulak.hee

    ReplyDelete
  8. lagi teruja mas ngan entry abg..kelakar n seram..best2..sanggup selongkar entry2 bulan lepas yg mas xsmpat blogwalking..

    ReplyDelete