Ada Idea Nak Besarkan Header Aku Tak?

12:00 AM


As salam,
Seronok tengok orang ada header besar2
Aku punya plak sebesar lobang pusat
Ni ada kena mengena ngan template
Dah puas aku riki coding
Semua takleh masuk
Pening.. pening

Korang ada idea tak?
Kalau sape ada solution.. any idea
bikin balik header aku jadi besar
aku bagi satu thumb drive 128Gb!

Amacam?

You Might Also Like

8 comments

  1. lebar dah okay kan?kene lebihkan tinggi header.cari code #header-wrapper then value untuk height tu afzal tukar pada ketinggian header afzal nak 200px ke 300px ke or else...then boleh design header ikut size besar yg afzal dah buat tu :)

    ReplyDelete
  2. uiks! 12 GB..bestnya! tapi tak dapek tolong ssb akak ni buta IT..haha..

    ReplyDelete
  3. wow bestnya tp tk dpt nk tlong la, coz kita punya blog pun xda header..hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha... gabungan pusat sang kelembai ni kot. pusat manusia tak mungkin.

    oh, ok soalan ko berkenaan dgn cara nak tukar kan... cuba ko remove balik gambar tu. ce tukar dgn satu header lain tgk jadi sama jugak ke. kalo header lain okay, maksudnya gmbr tu problem. kalau header lain pun jadi besar lubang pusat, maksudnya mmg coding la. cuba dulu ye. nanti helpdesk tolong. heheh.

    ReplyDelete
  5. selalunya pakai template biasa je. then shrink to fit. itu je lah. huhu.. nak explain byk2 pun xreti. :) besar sikit baru nampak jelas.
    senang tak sesat dh nak cari. heeee

    ReplyDelete
  6. saya guna paint jek..takde coding2 pun..hehe

    ReplyDelete