Mesti Cuba : Old School-Kan Potret Sendiri (DIY)

12:27 PM


As salam,

Aku nak kongsi satu website ni, yang mana kita boleh edit sendiri gambar muka kita menjadi gambar buku sekolah dulu-dulu. Seronok! Aku dah cuba beberapa style, kalau aku tunjuk kat mak abah aku kompom dorang tak mengaku anak hahaha :D

Aku pun dah puas gelak ngan bebudak opis aku ni. Apa kata aku kongsikan ngan korang. Mana tau korang boleh jadikan dp Facebook korang hehe. Kat bawah ni aku bagi link, korang boleh explore sendiri. Aku pun ada attached beberapa gambar yang dah aku 'cacatkan' hehe :D

klik banner untuk ke website


Amacam? Macam comel jer.. macam comel jerr..
Err macam gampang je!!


P/s : korang sendiri boleh buat 'muka mintak kaki' di situ. Have fun! :D

You Might Also Like

15 comments

  1. rasa nk siku pun ada gambr yg first tu ekekeke

    ReplyDelete
  2. haha.. tersangatlah oldskool nya.. nak try jugak la.. thanks! :D

    ReplyDelete
  3. haha.. cenggini ke rupa zaman dulu2 ?

    ReplyDelete
  4. sangat old skool!ade gayalah afzal oii

    ReplyDelete
  5. adoii lawak la..dah mcm tahun 80'an..hehe

    ReplyDelete
  6. dah macm gmbar ayah sya mase muda2 dulu. rambut apro haha

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. muncung tu dah okeh. tapi kalau ikat riben misti lebih old school lagi rasanya...errr macam pokok krismas pun boleh. krismas tak lama lagi ni...kikikiki

    ReplyDelete
  9. hahaa nampak macam dulu dulu dulu dulu punya gambar :D

    ReplyDelete
  10. gmbr yang paling bawah paling kanan tu la jawapannya gambar yang paling mintak bukan kaje kaki, malahan tangan. Innesen palsu hahaha.

    ReplyDelete
  11. Hahahahh! mcm nak lempang jer muncung tu. dh try dh. hahha. penat gelak sorg2.

    ReplyDelete
  12. wakaka...tergolek2 tgk gambar tu..
    mcm comelll jew..mcm hensem jak..haha...

    ReplyDelete