'> Serius! Aku Sebenarnya Serius | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Wednesday, November 27, 2013

Serius! Aku Sebenarnya Serius


As Salam,

Semalam aku jumpa seorang blogger pompuan. Dia study kat ASWARA, tak jauh dari opis aku. Eh selain dia, ada lagi blogger2 lain yang keje sekitar opis aku. Cuma tak berkesempatan nak jumpa semua :)

1st impression, budak ni kata aku serius. Yup aku memang serius pon. Macamana rupa ko tengah meneran, cenggitu la ko boleh agak rupa aku. Nampak macam klakau je kat blog kan Tapi kalau aku terjemahkan lawak aku kepada kata2.. dah serupa penyampai kaji cuaca buat lawak plak nanti! Aku sendiri rasa naharom.


Then dia bagitau aku lebih ensem bila bertemu secara live.. secara depan2, bukan tepi2 mahupun blakang2. Hins.. hins! (meretas dah spender aku)

Ok sekarang ko abaikan tajuk.. abaikan dua perenggan pertama.

Intipati entry aku hari ni semunya pada perenggan ketiga.

Muahahaha~


P/s : Aku tak makan ubat lagi hari ni

13 comments:

  1. wkakaka...ketawa guling2 utk perenggan ke-3 tu..haha..
    betul lah kot pujian tu...pikir positif...hihik...

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    sempoi je.. hm.. cenggitulah kan. tak boleh judge dari post blog semata

    ReplyDelete
  3. hohohoh...sukanya tok.. hikhik :D

    ReplyDelete
  4. ececeh... org tu hensem secara live. ececeh.

    ReplyDelete
  5. eleh.poyolah tu..okaylah..afzal ensem tgk live..gitu..sedapkan ati je :p jangan risau,semua lelaki ensem..lg menyedapkan ati :p

    ReplyDelete
  6. aku tak sempat baca perenggan ke tiga..sebab aku terlebih fokus kepada tajuk je..hahahaaha

    ReplyDelete
  7. perenggan ketiga tiba2 hilang.umpphh~

    ReplyDelete
  8. ahahaha..kreatif...i like entri camni...

    ReplyDelete
  9. hahaha tak kisahlah . asalkan boleh buat orang gelak :D

    ReplyDelete
  10. hhahah hensem ke? wahwah..

    isi tabung Sony dan INTI :)

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com