Terima Kunjungan Blogger Azhafizah

11:28 AM


As salam,

Cuti hari tu ramai plak datang umah aku. Nenek belah abah, belah mak.. pakcik makcik.. aku rasa macam buat kenduri berkhatan plak. Alhamdulillah semua tu rezeki.. kunjungan tetamu ke rumah membawa keluar dosa-dosa kecil tuan rumah tak gitu?

Dan semalam seperti yang dijanjikan blogger Azhafizah datang bertandang. Korang sure kenal kan? Blogger designer yang keje dia bizi memanjang amik tempahan design blog orang. Eh sesiapa nak design blog, buat vector sila ke blog dia. Afzal sendiri kagum ngan kerja-kerja dia :) *thumbs up!


KLIK BANNER untuk ke blog Azhafizah

 Dia dah mesej pepetang hari sebelum kata nak datang petang. Tapi sebab yang tak dapat dielakkan, sampai lepas maghrib. Alhamdulillah janji sampai :) Dia ngan hubby dia, si Aidil yang pemalu hik hik :P


Eh si Pija kecik je orangnya.. mungkin ilusi optik hehe. Haritu dia pergi ke rumah blogger Azizah.. semalam rumah aku. Aku ingat dia amik berkat la. Mana tau la kan Pija timang-timang anak orang, tup-tup melekat plak. Alhamdulillah rezeki hehehe :D

Dorang singgah pun tak lama, sekejap je. Nak ke tempat lain katanya. Ai rajin betul 'pengantin kira baru' berjalan hehe. Trimas atas kunjungan kalian suami isteri.. takde pape nak dihidangkan. Apa yang ada je la :)


Trimas gak untuk stokin comel tu. Macam tetau je Jasmeen takde stokin :P hehehe. Jangan serik datang lagi ye. Mana tau ada program, leh la jemput Afzal sekeluarga nanti :)


P/s : Seronok dapat jumpa kengkawan alam maya ni :D

You Might Also Like

12 comments

  1. bila la den buleh pi tgk si jasmeen tu, asyik tgk gambo kat pesbuk je.

    ReplyDelete
  2. sama sama kembali..Err..bukan ilusi..sy memang kecik tapi akan membesar tak lama lagi..heee..btw,husband memang pemalu pun..haha..kiteorg memang nak amek berkat la tu..mane tahu de rezeki kan..aminnn...ape pun thanks sangat untuk masa semalam. :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..salam ziarah!!

    Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. mmg sronok kalu dpt jumpa kenalan alam maya nie,
    lagi ramai kawan kita dapat.

    ReplyDelete
  5. wah.. best kot blogger femes dtg rumah. hehe... :)

    ReplyDelete
  6. seronok dpt make frens dgn kawan alam maya. Kan>?

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. abam apjal! jom kita doakan moga ada rezeki baby buat pija pasni.. Amin..

    comel stokin tu.. kimi punya warna biru yelah boboy kan..hakhak :P

    ReplyDelete
  9. eh eh comey stoken tu :D

    nnt nk dtg ry christmas bleh? :p

    ReplyDelete
  10. wah..bestnya atok..tunggulah zaza pulak ziarah tp entah bila..heheheh :D

    ReplyDelete