'> Menangis Versi Aku | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Tuesday, December 3, 2013

Menangis Versi Aku


As salam,

Kelmarin on da way dari kampung ke KL, jalan dari Bentong ke Genting Sempah jem.. dengan anak meraung tak boleh tido kat seat belakang lagi.. aku dah batu, tak boleh fikir apa. Tetiba wife aku sapa dari belakang.

'Abang menangis ke? Kenapa bang?'

Aku diam. Yup aku menangis, mungkin wife aku perasan air mata aku mengalir. Tapi aku senyap je.. dia pun tak tau sebab apa.

..kalau la dia tau aku nangis.. sebab pedih tarik bulu idong, kompom dia gelak kaw-kaw. Dia kalau tak kawal gelak, aku risau boleh putus urat kentut!

Sedih sebenarnya tarik bulu idong ni..



P/s : Pedih weh. Kalau tak tarik harus terbuai2 dihembus angin


6 comments:

  1. tak salah lelaki menangis pun afzal..lega kan lepas nangis..eh ni serius nangis ke tak ni?

    ReplyDelete
  2. la nangis sebab pedih tarik bulu hidung ke? hahhaha kelakar ja bunyinya

    ReplyDelete
  3. sy isi tabung invasion dan inti :)

    ReplyDelete
  4. wakakka..mesti sakit cabut bulu idung tu yg keluar ayaq mata..hihi

    ReplyDelete
  5. dibuai angin tu yang syahdu sikit tu.. :)
    kalau cabut jadi sendu pulak..
    hah. ni komen ke laut caribean. :)

    ReplyDelete
  6. Tarik bulu idung tu alasan je kan? padahal lelaki pun boleh nangis..tak yah nak tipu..depa tak tunjuk pasai ego tinggi gunung..haha

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com