'> Taknak Balik Kampung Boleh Tak? | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Sunday, January 19, 2014

Taknak Balik Kampung Boleh Tak?


As salam,

Wife aku ajak balik Rompin, pada hakikatnya aku berjanji takkan jejak ke Rompin lagi. Sebab apa? Haa sekarng aku nak bukak cerita..

Bulan lepas aku ke Kuantan, abang ipar aku bertunang. Esok paginya sebelum berangkat balik ke Kajang kitorang beramai2 adik beradik keluar sarapan sama2. Seusai makan, aku pergi ambil payung kat kereta memandangkan hujan mulai turun. Kuantan kan hujan memanjang time tu. Risau Jasmeen demam.

Aku muka ceria, bapak mentua aku ceria, mak mentua aku ceria.. semua ceria.

Dalam dok mak mentua aku ceria2 gitu, sempat gak dia tegur aku..

"Err tu zip seluar tak tutup"

Dari aku yang tadi ceria terus bertukar #ceriaabahkau. Mak mentua aku tersipu2 malu kahkahkah jahanam aku pagi tu. Aku anggapkan dia tak nampak apa2 yang ada di sebalik seluar aku.

Kalau nampak aku yakin mak mentua aku dah terjelopok berbuih2 kat situ :D


13 comments:

  1. " Eleh aku lagi ah, kerja kat kedai phone. Tiap-tiap hari perasan eh zip tak tutup "
    *muka troll setiap hari..*
    -Fi-

    "Meow...."
    *suara latar*

    ReplyDelete
  2. kes tersipu malu lah ni kirenya kan..alah afzal..make up kasik tebal.hehehe..

    ReplyDelete
  3. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Hahaha.. pak mertua tegur2 syg ler tu, klu idak msti beliau biarkan je..hihi

    ReplyDelete
  5. ok la kan, pasni tak payah malu dah kalau seluar terkoyak ker tak berzip ker. sekali jer perlu malu :p

    ReplyDelete
  6. err . mohon dipakai apa apa didalam . kahkah

    ReplyDelete
  7. hahahaha...
    adoi..dah la mak mertua pulak tu yang tegur..

    ReplyDelete
  8. hahahaha...
    adoi..dah la mak mertua pulak tu yang tegur..

    ReplyDelete
  9. nasib baik burung tak terbang...ehhh

    ReplyDelete
  10. Oh my! Hahaha.. Kalau wife atau bapa mentua yg tegur okay sikit kan.

    ReplyDelete
  11. kan dah malu nak balik kampung...

    ReplyDelete
  12. kan dah malu nak balik kampung...

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com