'> Sudah Tiga Tahun | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Tuesday, March 18, 2014

Sudah Tiga Tahun


As salam,

Pejam celik pejam celik cecah 3 tahun usia blog aku. Actually terlewat 2 hari. Sepatutnya 16 Mac yang lepas. Tak kisah la pape pun. Up and down everytime but hey I still survived! Dari idea dan cara menulis pun mula berubah.. itu yang aku pasti.



Aku tak tahu sampai bila aku akan mengadap lappy dan terus menaip idea. Aku jangkakan suatu hari nanti, anak aku akan baca apa yang aku tulis, dan ketika itu aku serahkan blog aku ni untuk meneruskan kesinambungan. Tu pun kalau dia nak.

Selagi ada entry.. selagi itu korang tak perlu risau kerana aku masih ada. Sekiranya diam begitu lama, itu tanda aku mati. Mati idea ataupun mati hati untuk berblog lagi.

Thank for your full support. Itu sahaja lah alasan yang perlu untuk aku terus menulis :)


9 comments:

  1. Aku nak komen. tp nnti ko pertikaikan ape aku komen. jadi aku pk dua tiga kali nak komen. itu je nk bgtau. haha

    ReplyDelete
  2. sama-sama. smeoga terus maju jaya. akak ingatkan anniversary perkahwinan ko yg ke tiga.

    ReplyDelete
  3. aku cita-cita nak jadi novelis pasal suka sgt bc novel..
    lepas dpat spm 5, terus terkubur niatku.
    ada blog ni bolehlah aku tulis dgn tak ikut ada nahu bahasa..ha..ha..

    keep writing.

    ReplyDelete
  4. sadis x ?

    nana x sambut pun ketuaan blog nana..

    muahaha :3

    ReplyDelete
  5. ASSALAMUALAIKUM. Jemput join Sweet Giveaway by Misz Nadea & Liniey Nor.

    <3 Top refferal RM 50 X 2
    <3 Buku Cerita Ahmad Ammar x 1 , Bicara Ini Demi Ilahi x 1 & Maruah Seorang Wanita x 3
    <3 Naked 2 Eyeshadow x 1
    <3 Inner Magic Berdagu x 1
    <3 Inai Homemade x 1
    <3 Kupon Rebate Satin RM 50 x 5

    Dan banyak lagi!!

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    Kalau ada masalah nak follow blog, boleh cuba tutorial ini.. senang shj http://faiz-tutorial.blogspot.com/2014/03/cara-mengatasi-masalah-untuk-follow.html

    ReplyDelete
  6. kalau meen teruskan blog ni kena tukar namalah kan..meensukasuki ke?heee

    ReplyDelete
  7. akak bulan 4 nanti..eh!berapa tahun blog akak tu ye??lupa pulak..??heheheh..

    ReplyDelete
  8. eh blog aku pun mac juga lahir nya

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com