'> Tempahan Hantaran Perkahwinan | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Tuesday, June 17, 2014

Tempahan Hantaran Perkahwinan


As salam,

Aku terima lagi tempahan hantaran perkahwinan tapi kali ni daripada adik aku ngan pasangannya. 7 dulang hantaran pihak lelaki dan 9 dulang hantaran pihak perempuan. Pihak lelaki dengan tema hijau pucuk pisang dan pihak perempuan dengan tema ungu-merah jambu.






Dorang pun nak something simple + nice + budget = inilah hasilnya. So kalau korang nak cepat atau takde masa nak buat, aku boleh la jadi bidan terjun. Harga ikut kemampuan korang, yang penting sama-sama puas hati :)

KLIK SINI untuk sebarang pertanyaan mengenai tempahan. Tq :)

9 comments:

  1. wahh...memang betul2 kreatif lah.. cantik2 semua gubahan.. suka tgk:)

    ReplyDelete
  2. waaaa... santeekkk..
    kreatifnye... :)

    ReplyDelete
  3. Simple-simple pun, kira cantik jugak la tu. Ada juga la seni menghiasnya. hehe

    ReplyDelete
  4. cantiknya..kamu buat ke bini yang buat nih?/macam tak caya je..ekekekek

    ReplyDelete
  5. uishh cantik² je gubahan hantaran afzal buat. apsal tak cakap awal²..kalau tahu aritu dah tempah awal kat afzal..well done. good job!

    ReplyDelete
  6. Cantikk! tapi takdernye ku nengok simple nih.. hmmm

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com