Kad Raya Eksklusif Afzalsukasuki

2:11 PM


As salam,

Rata-rata rakan blog aku minta alamat.. nak hantar kad raya. Aku satu haram pun tak prepare apa lagi. Bukan tak nak bagi kad biasa yang ada dijual di pasaraya-pasaraya berdekatan, tapi kalau boleh biarlah sesuatu yang eksklusif daripada afzalsukasuki. Ececeh.


Alhamdulillah, dalam sela masa sejam tadi aku sempat siapkan kad raya 2014. Last minit punya kerja. Dalam minggu ni print. Untuk tahun ni aku nak buat kelainan. Dalam kad-kad raya yang akan aku hantar tu nanti.. aku akan selitkan beberapa not duit raya secara random. So kalau kena ngan rezeki korang, mungkin duit raya tu akan jadi milik korang :)

tahun lepas punya..

Tahun lepas aku buat proper.. sebab banyak masa kot huhu. Banyak gak aku poskan kad aku tu. Sori kepada sesiapa yang request tapi tak dapat sebab aku tak sempat nak cetak lebih. So tahun ni pun sama kot, aku cetak terhad terhad.

..tadi baru siap

Kalau korang nak, boleh PM alamat korang ke inbox FB aku. KLIK SINI untuk ke FB aku. Aku tak bercadang nak wish apa-apa lagi.. raya lambat lagi :)

Pocah kaco pocah golas,
Ghaso nak makan ketupat palas..
Tapi macam malas
Eh lupo sambung, jangan lupo balas!

(namo pantun ni.. panton terlupo)

You Might Also Like

16 comments

  1. bestnyeeee dpt kad rayeee.. :)

    ReplyDelete
  2. Ok Ok.. nak duit raya & kad raya bolehhh??

    ReplyDelete
  3. wah bestnya dapat kad raya exclusive afzal...er...duit raya sekali?

    ReplyDelete
  4. hehehe...atok zaza jgn lupe yehhhh.... hehehehe :D

    ReplyDelete
  5. hehehe...atok zaza jgn lupe yehhhh.... hehehehe :D

    ReplyDelete
  6. hehehe...atok zaza jgn lupe yehhhh.... hehehehe :D

    ReplyDelete
  7. hehehe...atok zaza jgn lupe yehhhh.... hehehehe :D

    ReplyDelete
  8. hehehe...atok zaza jgn lupe yehhhh.... hehehehe :D

    ReplyDelete
  9. wah bestnya dpt kad raya exclusive dri afzal..:)

    ReplyDelete
  10. zal,,,akak ni nak terus teranglah...tolonglah bagi kad raya tu kat akak ye..kad raya tu hanya sampingan je...isi dia tu yang akak teruja sangat..tolong zal ye...hehehe

    ReplyDelete
  11. alololo ada abam nsem di situ.. kalau ada jasmeen ni lagi comel! hehe

    ReplyDelete