'> Senarai Buffet Ramadhan Budget RM50 Ke Bawah 2014 | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Tuesday, July 1, 2014

Senarai Buffet Ramadhan Budget RM50 Ke Bawah 2014


As salam,

Kalau aku, dalam pemilihan lokasi berbuka puasa aku akan senaraikan harga dahulu lebih-lebih lagi bila melibatkan ahli keluarga atau rakan-rakan dalam kuatiti yang ramai. Jadi di sini aku senaraikan lokasi-lokasi buffet Ramadhan budget pada harga RM50 dan ke bawah.








 












Aku harap senarai di atas banyak membantu korang untuk mencari buffet Ramadhan yang menawarkan harga di bawah RM50. Selamat berbuka puasa :)

16 comments:

  1. aku rasa macam mahal je,aku masak sendiri lah..kalau ko nak bufet kat umh aku bgtau..aku charge atas rm50..hehehehe

    ReplyDelete
  2. bawah 50 boleh lah kan.kat ipoh ada x?

    ReplyDelete
  3. Menarik!! tapi.. makan kat rumah lagi jimat menjimatkan..

    Selamat berpuasa Afzal..

    ReplyDelete
  4. Bw :)
    Salam singgah dari irra
    http://www.irrayyan.com
    Selamat berpuasa ^^

    ReplyDelete
  5. Biasanya hujung2 puasa baru cari buffet sebab keluar untuk shopping raya sekali..heheh..awal2 puasa ni makan kat umah je..jimat duit..makan pun ciput je..tak de la sampai 40 ringgit.kira kat rumah ni,satu kepala 3 ringgit je makan..hahahh

    ReplyDelete
  6. okay gak harga ni.kalau makan beramai ramai okaylah boleh jimat..ni area kl n selangor je jauh nau nak datang..hee apepun suka berbuka kat rumah lagi :)

    ReplyDelete
  7. Sekali sekala..bawak anak2 g buffet di bulan ramadhan mmg best. Bukan apa..seronok tgk anak2 makan. Setaun sekali dua apa salahnya klu ada rezeki lebih..

    ReplyDelete
  8. So harini nak berbuka di mana kita haha

    ReplyDelete
  9. Thanks for Sharing..boleh survey dah nie budget Buffet Ramadhan

    ReplyDelete
  10. Good info Afzal...tq..
    Ingat nak bawak family gi buka...

    ReplyDelete
  11. mari kembangkan sektor pariwisata daerah untuk kemajuan kita bersama
    Ayo wisata liburan bersama keluarga, dengan mengikuti paket wisata karimun jawa kita yang termasuk biro wisata karimun jawa berpengalaman karena memberikan paket karimun jawa murah, ada paket backpacker karimunjawa, paket karimunjawa tour 4 hari 3 malam, paket karimunjawa 3 hari 2 malam, dan paket murah karimun jawa 2 hari 1 malam, atau bisa juga cek harga paket hotel karimun jawa. paket karimun jawa kami sangat memuaskan dan berkesan, info tour keberangkatan jadwal kapal ke karimunjava island lebih lanjut bisa menghubungi www.karimunjawakita.com, supported by Jepara Apik Furniture.

    ReplyDelete
  12. Boleh try sini jgk :
    Kuppi & sekut caffe
    "Roasted meat buffet" rm39/ pax dpt free brew coffee lg.

    Barbarian BBQ buffet pon sedap jgk rm 45 / pax

    Boleh try la..

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com