'> Susahnya Nak Dapat Kad Raya | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Monday, July 14, 2014

Susahnya Nak Dapat Kad Raya


As salam,

"Seyesly? Dapat free ke?"

Aku tergamam sekejap. "Kenapa? Ada ke nak dapat kad raya kena bayar?"

"Bukan macamtu. Selalunya kena join GA dulu, contest itu ini baru boleh dapat kad raya"

Alahai kesiannya kalau betul la macamtu. Nak dapat kad raya macam apply kad kredit. Bagi aku, kalau korang nak kad raya.. bagi je alamat dan aku akan pos insyaAllah. There is no term and condition. Totally free. Kita bukan retis nak letakkan syarat bagai.

Bila ada skype, laman sosial, emel dan android.. kad raya tak laku mana. Tapi aku tetap pilih kad raya sebab punya sentimental value. Biar nampak leceh sikit, design kad sendiri, tempel setem satu persatu.. taip alamat dan hantar tapi aku puas.

Alamat dah aku kumpul. Kad tunggu print. Dalam minggu ni gak aku pos insyaAllah. So tunggu je la kad raya yang tak seberapa dari aku ye :)


7 comments:

  1. as salam, afzal. sy pun nak la kad raya limited edition free tu. boleh ke? abe kie pun nak pos satu kat zal. camner nak kirim alamat? bagi la emel add, ok? tq.

    ReplyDelete
  2. baru terpikir.. kenapa perlu ada kan syarat utk dapatkan kad raya kannn. sedangkan retis pun tak kena kan syarat hehehe

    ReplyDelete
  3. salam. hahaha..tergelak sy dengan entri ni :D :D

    ReplyDelete
  4. Ala tak sempat nk bagi alamat..nak jugak kad raya dari afzal..

    ReplyDelete
  5. eh aritu gambar lain rasanya..sempena bola la ni..hehe..okay, fiza pun baru nak distribute this week..

    ReplyDelete
  6. Nak tapi tak bagi-bagi alamat plak..

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com