'> Bloglist : Si Rajin, Si Hebat dan Si Exchange | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Wednesday, November 5, 2014

Bloglist : Si Rajin, Si Hebat dan Si Exchange


As salam,

Tak sempat.. tak sempat. Aku taip ala kadar je ni, nak masuk lab lepas ni. Aku nak buat bloglist kat sisi blog aku. Untuk blogger yang rajin drop komen.. aku letak bawah bloglist Si Rajin, blogger yang aku suka aku letakkan bawah bloglist Si Hebat dan untuk mana-mana blogger yang nak exchange bloglist ngan aku.. aku letakkan di bawah bloglist Si Exchange.


Aku dah ada senarai untuk Si Rajin dan Si Hebat.. so aku perlukan blogger untuk exchange bloglist ngan aku. Masukkan url blog korang pada ruangan komen di bawah kalau korang berminat. Nanti aku check balik.

Caloo betey~

17 comments:

  1. nk bole? hihi
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. utk yg rajin baca entry x ada ker afzal hihi...maaf laa lama dah dok jd silent reader sejak penyakit M melanda hihi...

    ReplyDelete
  3. nak jugak.. :)

    http://adnan-daughter.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Bes tu apa jadi ngan Geng Bulu Dada; Stok Geli Geli & Stok Gila Gila yang kat atas tu? Masuk lab jugak ke :)

    ReplyDelete
  5. mau join jugak..kite je dah lama folo blog dia..uhukk2

    http://mysweetdiaries.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. tumpang se blog...:D
    ini link blog saya
    http://yangbaik.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Akak nak masuk list rajin baca je boleh?hehehe

    ReplyDelete
  8. afzal..make sure aku dalam list blog gagah yer..err ada ke..

    hebat pun ok jugak..kah.kahkah...exchange2 tak mau..igt aku bangla selalu tukar duit kat money changer ke..

    ReplyDelete
  9. Hai afzal..nah. Link blog..
    http://miszrockers.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. nka jugak.. heheh

    www.therylisanurulain.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. www.phat.my
    mohon letak kat depan sekali
    wakakakaka

    ReplyDelete
  12. afzal pelakon novel tersohor .. den boleh masuk ko bloglist restis ni..haha

    www.kizmyself.com

    ReplyDelete
  13. kelapangan singgah blog kami yer.. best tau
    www.izzium2u.blogspot.com ~ pelbagai produk dgn harga murah, murah dan murah

    www.ummyizzlife.blogspot.com ~ kesihatan anda masa depan anda

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com