BLOGLIST : Tahniah Kepada Yang Terpilih

3:58 PM


As salam,

Tahniah kepada yang terpilih dan sudi exchange bloglist ngan blog ntahapehape aku ni yang tenggelam timbul macam tinja je aku tengok. Susah nak pilih, makan masa 6 bulan la jugak dan terpaksa diadili oleh beberapa juri terkemuka seluruh Asia Tenggara (ayat-ayat macam ni biasa digunakan waktu nak tidurkan anak-anak kecil atau buat takutkan angsa yang tak nak masuk reban)


Aku grabbed mana yang sempat, yang bagi link blog aku tak pilih bulu.. semua aku masukkan. Tapi blog yang tersenarai di bawah THE EXCHANGE, lepas ni kalau aku blogwalking takde blog aku.. kalau tetiba telinga korang kena piat tapi tak tau siapa yang buat jangan tanya kenapa la ye :)

Apa-apa pun aku harap dengan adanya bloglist ni dapat memudahkan kerja aku untuk blogwalking, bertukar-tukar idea dan pandangan dan paling penting boleh kenal antara satu sama lain mana tau kalau tayar pancit tengah highway boleh contact kengkawan bloglist je :P

Ok la aku nak sambung kerja. Esok aku cerita lain plak. Kepada yang tersenarai dalam bloglist tu malam karang boleh la celebrate potong kek ke hape.. nak ambil cuti peristiwa esok hari pun amat digalakkan.

You Might Also Like

13 comments

  1. Tahniah tahniah...nampak nama tersenarai hihi...mlm ni nak pinjam Jasmeen ajak celebrate sekali laa...

    ReplyDelete
  2. tahniah semua..terima kasih abg long afzal :)

    ReplyDelete
  3. Mak aih..ade dlm senarai..domo arigatou! hihi
    Nk xnk sy kne open bloglist la gini..Nnt kne piat tlinge..hihi :P

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  4. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  5. Akak dulu dalam bloglist ada senarai sikit je..terhad sangat nak bw pun.lepas tu akak masuk kan hampir 200 link.sekarang tetiap hari bw sampai pitam rasa..hahah...

    ReplyDelete
  6. gila buh aku dlm list awesome tu...gila aku kena rajin update blog cerita awesome je lepas ni.

    gila lah..gila..gila betul...kalau ada bloglist kategori gila..masukan nama aku paling atas yer..

    btw,..thanks yer afzal..rasa malu pulak..cerita aku mcm hampehhh kelapa parut je..

    ReplyDelete
  7. terima kasih letakkan blog akak kat situ...

    ReplyDelete
  8. ko ni macam tak kenal je ngan aku.. tahu le ko skrng siang afzal malam wak doyok ..ermmm

    ReplyDelete
  9. Wahhhh gempak la abang afzal buat bloglist. kuikuikui

    ReplyDelete