Blog Si Hati Merah Jambu

Perasmian Pembukaan Butik Fareeda Alamanda, Putrajaya

6:37 PM

Bismillah,




Aku dah lama tau salah satu shop lot kat Alamanda, Putrajaya depan Parkson.. Kalau tak silap nak dibuka butik Fareeda. Muka Fareeda terpampang besar kat dinding siap berconteng misai. Sape la punya keje..

Puan isteri dah mengayat aku baeekk punya. Nak join merasmikan pembukaan katanya. Aku tak kisah, lagi pun Ahad ni kami takde plan selain menjadi supir orang tua aku ke walimah anak kawannya pada hari Sabtu.

Kepada yang berkelapangan, boleh la turut serta memeriahkan acara perasmian butik baru Fareeda pada :

25 Januari 2015 (Ahad)
10am - 10pm
Lot G03, G04
Kompleks Membeli Belah Alamanda, Putrajaya

Kepada puan isteri tak perlu tunggu Ahad nak merasmikan pembukaan lah. Bila-bila pun boleh asalkan ayang terpacak depan pintu kedai time promoter butik tu bukak pintu.

Eh kira rasmi pembukaan jugak la tu uhuk-uhuk

You Might Also Like

3 comments

  1. Ya Allah..baiknya suami macam ni..satu dalam sejuta nih..heheh

    ReplyDelete
  2. wahh..fareeda sedang meluaskan kuasa..confirm beratur la nanti kan..bertabahlah :)

    ReplyDelete
  3. bile masa plak depan paksen zal??? butik faridah tu sebelah Aeon lahh..heheh..takat pegi rasmi takpe, jgn dipau nye selai sudahlahh..bole nangis tgk rege faridah tuh..huhuh

    ReplyDelete