'> PHYTOBUST SERUM : Produk Untuk Wanita | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Tuesday, January 13, 2015

PHYTOBUST SERUM : Produk Untuk Wanita


Bismillah,

"Abang jangan lupa promote ye", pesan isteri aku.

Aku anggukkan je. Seawal pagi tu aku rasa kelengkang dan ketiak aku sudah merembeskan peluh yang gila babeng banyak. Nervous mungkin.

**********

Di pejabat, sedang elok officemates aku duk bersangkut kat panel meja aku.

"Err korang. Wife aku ada jual produk", aku mencelah sesambil dorang tengah berborak.

"Produk apa? Ubat kurus ke?", teka salah seorang daripada mereka.

"Ubat.. err ubat", aku terus kaget. Macamana aku nak explain? Adakah dengan cara tutorial atau bahasa isyarat? Mata-mata officemates aku semua tertumpu ke aku sambil menunggu jawapan. Ketiak aku meleleh lagi, kali ni lebih lebat cuma belum bertakung je lagi.

Aku mula gerakkan kedua tangan aku. Memusing-musingkan tapak tangan pada dada sambil dada aku kuakkan sedikit ke depan. Nah! korang dapat tak apa yang aku cuba sampaikan?

Tapi officemates aku tak faham.. tak tau la kalau dorang memang nak pedajal aku!

Lua memang nampak normal, tapi dalaman.. ciriitt!! Apa kejadah la wife aku suruh aku briefing officemates aku pasal PRODUK PEMBESARAN PAYUDARA!!

Niat nak bantu tu dah murni dah. Tapi kalau macamni punya gaya, harus ketiak aku kena pakai pad. Aiyak!

**********







Heh korang dah baca kan? Serum ini digunakan untuk membantu menganjalkan, membesarkan dan memantapkan payudara wanita. Anak dara, wanita bujang dan wanita yang berusia juga digalakkan untuk menggunakannya. Serum ni memberi kesan dalam tempoh seminggu tetapi ada ada feedback daripada pelanggan yang merasakan perubahan seawal 3 hari! Mungkin bergantung pada hormon dan gen pemakai. Serum ini 100% diperbuat daripada tumbuhan semulajadi.

Serum ni memang terbukti.. cuma belum test kat dada aku je lagi kuikuikui. Untuk sebarang pertanyaan berkenaan produk dan penghantaran, boleh la terus rujuk isteri aku RADHIAH IZZATI, 017-9879178.

17 comments:

  1. hahahaa..takpelah bantu isteri..hehehe..aumm..

    ReplyDelete
  2. erk? sy plak yg malu nk baca hihi.....bape harga ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga kena tanya puan isteri, takut ada promotion awal tahun ni kan?

      Delete
    2. haa puan isteri kata RM78 including postage :) tapi untuk 20 customer dari blog ni dia bagi RM75 including postage :)

      Delete
  3. suami mithali tok ni ha..baguih2! kalau datang kajang tok nak belanja sate ka?ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa trun la dulu. bukan setakat sate kajang, kajang pak malau sekalipun tok banje :D

      Delete
  4. sayang mantap abang melekap.







    ok, gua bawah umur lagi :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak bawah umur tapi layak kawen takpe roxx :D

      Delete
  5. terbaik promote ni afzal..bagus bantu isteri..takyah nak berpeluh sangatlah..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. xboleh tak berpeluh pija.. tak pernah buat benda ni sebelum ni huhu

      Delete
  6. Oo..produk nak suburkan buah betik..bagus jugak nih....

    Produk apa entah akak tengok kat fb kamu minggu lepas kot..yang warna hijau tu..
    nanti citer sikit kat blog..
    mana tau kot2 kak teringin ke nanti..hehehe
    akak ni penggemar serum ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak. ok nanti saya cerita plak produk tu. produk tu semua boleh pakai waima jejantan belum akil baligh pon blh cuba huhu

      Delete
  7. bro, jgn dok berpeluh terbayang yg bukan2 dah la... kang itu serum penuh dalam mulut...mau membesar bibir-pipi-lidah segala... hahahhaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kalau berpeluh terbayang sensorang tu dah teruk sangat dah tu hahaha. biasanya berlaku lepas hantar bini balik kampung berpantang hahahampeh

      Delete
  8. Tengah tersipu2 baca entry ni. Sbb ko yg promote.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan cakap akak..saya nak publish pun malu2 alang, terblushing secara tak langsung dah ni :D

      Delete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com