'> 10 Landskap Akuarium Yang Awesome | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Wednesday, March 25, 2015

10 Landskap Akuarium Yang Awesome


Bismillah,

Aku pernah beli akuarium semata-mata nak buat landskap macam ni.. tapi tak pernah berhasil. Ternyata memerlukan modal yang besar dan masa yang lama. Hmm.. aku bukan orang yang sangat penyabar sebenarnya.

Sekarang akuarium aku dah ada bawah katil uhuk..











6 comments:

  1. gua suka yang hijau2 tu, sejuk perut memandang. Makan modal dan makan masa yang banyak ni tok. aquarium gua kat kampung tu pun dah jadi tempat menternak sepat puyu, penuh berlumut takyah nk design apa dah ><

    ReplyDelete
  2. Eh, canggih sangat akuarium tu. Kalau ikan tak mau duduk, there's something wrong with the fish :D
    Abah Sha pun suka bela ikan, beli akuarium sebesar-besarnya, letak daun la, batu la. Tapi, end up kosong jugak, ikan semua zzzzz.

    ReplyDelete
  3. wah cantiknya akuarium macam tu. hijau hijauan gitu :)

    ReplyDelete
  4. cantiknya..teringin juga buat tapi takde bajet lagi..huhu..tengok je la dulu kan.

    ReplyDelete
  5. cantik memang cantik tapi banyak belanja oii..nak maintenance lagik..idok lerr..

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com