'> Part Mana Paling Sakit? | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Thursday, March 26, 2015

Part Mana Paling Sakit?


Bismillah,

Sesudah menjalani pembedahan, aku ditanya kawan satu soalan.

"Sakit tak operation hari tu?"

"Tak, sebab doc dah bagi bius kan?", jawab aku.

"Time cucuk bius kat spinal?"

"Tak jugak", ringkas dan padat jawapan yang aku bagi.

Kawan aku macam tak puas hati. Dia macam nak tau sangat part paling sakit yang aku alami selepas operation.

"Kau nak tau time bila aku rasa sakit?"

Kawan aku mengangguk laju.

"Time nurse tarik sallotape luka yang mana terlekat sekali bulu-bulu kaki aku! Sejemput gak habis kat sallotape tu je"

Sapa yang tak ada bulu kaki.. memang tak rasa azabnya macamana. Rasa macam nak tertanggal sekali ngan kulit kaki!


6 comments:

  1. kahkah lenkali cakap sakitnya tuh di sini *sambil tunjuk bulu kaki*
    whoah dah smooth kot betisnya tu ><

    ReplyDelete
  2. bahahahahahaha memang boleh jerit meratap hiba lah ceritanya kihkihkih

    ReplyDelete
  3. Adoiiii. Fengsan sebab tertarik bulu kaki.

    ReplyDelete
  4. Nurse nak bergurau je tu...akak pun selalu jugak bergurau dengan suami main tarik2 buku kaki dia...gurau2 manja gitu...


    hahahahh

    ReplyDelete
  5. mesti tak percaya dengan jawapan tu kan?

    ReplyDelete
  6. hahahahahahahahhahahhahahahahhahahaha

    adoi sakitnya tuh di sini

    jap sejak bila tukar background blog nih???

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com