Teh Ikan Emas Yang Awesome

12:02 PM


Bismillah,

Bila aku Google, aku ternampak benda alah ni. Teh ikan emas. Eh bukan betul-betul ikan emas, tapi uncang teh yang berbentuk ikan emas. Nampak hidup bila diletakkan di dalam air.. dengan ekor dan sirip yang meliang liuk huhu.


Anak aku si Jasmeen konfom tak akan kacau lagi cawan aku lepas ni sebab dia takutkan ikan. Oh sebelum terlupa ikan emas ni tak perlu diberi makan, so korang tak perlu la ke pet shop untuk beli makanannya ye.. dan tak perlu juga letak antiklorin :P



You Might Also Like

6 comments

  1. comel dalam pada yang sama agak creepy. gua tak sanggup nk rendam ikam mas tu dlm air panas :3

    ReplyDelete
  2. hehehe...memang cantik...macam real nampak hidup ikan tu

    ReplyDelete
  3. Kalau ada kat Mesia ni, nak beli, try buat letak dalam teko, bagi tetamu yg datang rumah. Saje je nk test tahap kegabraan diorang, hehe :D.

    ReplyDelete
  4. Kat mana ade jual ni..nak beli..comel pulak ikan renang²..kalau budak kecik mesti takut dah kan

    ReplyDelete
  5. tak jadi nak minum loya tekak

    ReplyDelete