[Video] She's Gone By Allen Castello Kilauan Emas 5

12:52 PM


Bismillah,

Dapat gak aku full video dia.  Suara high-note macam ni, teringat plak aku kat Black, Azlan, Aweera. Aku kalau bantai karok lagu high peak macamni.. alamat satu lagu je la lepas tu terus jadi kecik suara aku. Pecah halkum.

Rata-rata mengatakan aku lebih sesuai membawa lagu balada yang berunsur nasihat atau lagu-lagu sekolah kebangsaan mahupun jenis kebangsaan.

Jom layan..

video

You Might Also Like

5 comments

  1. sedapnya suara... boleh jadi johan ni... :)

    ReplyDelete
  2. setahu aku..ko hanya mampu bawak lagu enjit-enjit semut versi kak limah aje..
    ooo..ko dah masuk kelas vocal yer..

    ReplyDelete
  3. ok lah tok, at least mampu jugak menyanyi, gua ni mampu mengumam sendirian je :3

    ReplyDelete
  4. kan..sedap suaranya..awat dia tak masuk kilauan emas ..kan??ke sebab dia belum tahap kilauan lagi??

    ReplyDelete