Blog Sihatimerahjambu

Jika Naruto Di Dunia Nyata

5:13 PM

Bismillah,

Pernah tak terfikir bagaimana rupanya Naruto dan watak-watak yang lain di dunia nyata? Aku pernah tengok watak-watak komik yang difilemkan tapi kualitinya tak bagus. Tapi tadi aku nampak Naruto dan watak-watak yang lain dalam ceritanya sangat seiras seperti dalam komik. Jom kita tengok dulu







Cool kan? At last bila aku riki baru aku tau ada pementasan teater muzikal Naruto weekend ni kat PWTC. Sape-sape kipas-susah-mati Naruto boleh la tempah tiket sekarang. Tapi seyes serupa muka dorang macam dalam watak. Aku harap jalan ceritanya pun ohsem!

Kalau korang kipas-susah-mati Naruto, mesti korang boleh namakan setiap satu watak kat atas tu kan?huhu






You Might Also Like

5 comments

  1. Haa ape lagi afzal..pergi la..jangan bersolek macam kat atas tu suda la

    ReplyDelete
  2. wah hampir sama muka diaorg macam citer kartun

    ReplyDelete
  3. Naruto best. Pementasan dia x sure lagi. Tapi someone have to go there & watch. Then give fair review buat org2 jauh yg x dpt tengok macam saya, ekeke =D

    ReplyDelete