Jom Makan : FlaminGrill Burgers

3:05 PM


Bismillah,

Aku penggemar burger, tak kisah la burger biasa atau burger bakar. Jadi sebelum ni aku berpeluang mencuba restoran FlaminGrill Burgers yang terletak di Bangi seksyen 8, betul-betul terletak di belakang PKNS Bangi.


Restoran ini 100% milik bumiputera, mengetengahkan produk berasaskan burger bakar dari pelbagai jenis patty seperti ayam, daging dan kambing. Harganya sangat berpatutan dan tak rugi untuk mencuba. Aku sukakan patty burger dan french fries nya.. memang ada rasa tersendiri ditambah pula sos yang disediakan, memang kombinasi yang baik.

Selain burger, restoran ini juga turut menyediakan menu lain seperti pizza dan ada promosi setiap hari Rabu di mana setiap pengunjung yang memakai baju berwarna oren akan diberikan diskaun 20% untuk setiap hidangan.

susun atur yang kemas dan menarik

Ruang makannya juga selesa dan luas. Turut menyediakan ruang permainan untuk anak-anak kecil sementara menunggu menu yang dipesan tiba.

ruang permainan untuk kanak-kanak turut disediakan

Burger yang aku order di sana. Lupa plak apa ke nama dia

Jom kalau ada kelapangan boleh la cuba menu baru di sini di samping sama-sama support produk keluaran tempatan! :)



You Might Also Like

5 comments

  1. saya pun penggemar bege. Pastu pipi pun dah macam bege dh

    ReplyDelete
  2. Wahhhh...bestnye...ape kate afzal belanje leya..hehe..

    ReplyDelete
  3. Nampak sedap untuk dicuba..best kot kalau cuba makan something yang baru kita nak rasa.

    ReplyDelete