Blog Sihatimerahjambu

Lelaki Memang Macamtu

11:25 AM


Bismillah,

"Abang, ayang ada nak bagitau something ni"

"Hah apanya?", jawab suami.

"Ayang tak piyed lagi bulan ni", si isteri senyum tersipu-sipu

"Haa ok sangat dah tu", balas si suami. Muka si isteri berkerut. "Kenapa abang cakap macam tu?"

"Jimat dah bulan ni tak payah beli pad", jawab suami selamba..




P/s : Lelaki memang macam tu. Kalau dok berkias, sampai mati pun dia tak paham hahaha



You Might Also Like

11 comments

  1. amboi blur sgt suami itu KIH3

    ReplyDelete
  2. Hahaha. Alahai, kesian puan isteri. Awat blur benar ni, hihi =D

    ReplyDelete
  3. hahaha~ sengal jugak dapat suami camtu...lawak pun ada....kemain isteri nak berkias oii~ hehe

    ReplyDelete
  4. Hahahahaha. Agree ! Orang lelaki ni kena cakap direct. Kalau tak,
    sampai ke sudah diri tu mereput & sentap :)

    ReplyDelete
  5. hahah betul org lelaki kne kita bgtahu terus bukan berkias. hihi

    ReplyDelete
  6. Betul2..kena cakap terus..nak beli apa pun kena cakap terus..klu x berzaman kena menunggu..hahhaha

    ReplyDelete
  7. lamenye tak singgah sini tokkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  8. susah berkias dengan husband ni..tak faham jugak ye

    ReplyDelete