Blog Sihatimerahjambu

Selepas Tiga Tahun

5:27 PM


Bismillah,

Aku kahwin tahun 2012, puan isteri ada tanya aku ;

"Abang, bila nak cash out Nuffnang ye?"

Tapi aku senyap, sengaja tak nak bagi jawapan time tu.

Sebab jawapan soalan dia tu akan aku jawab kat dia hari ni selepas 3 tahun ;

"Abang cash out Nuffnang hari ni la yang"


Bukan aku punya ni. Ihsan Google



P/s : After 3 years. Ok what daripada takde. Syukur alhamdulillah :)






You Might Also Like

12 comments

  1. terbaik bro..try apply adsense bro..

    ReplyDelete
  2. perasaan aku bercelaru.. nak gelak ke nak kesian ke nak ape pon aku x tau.

    ReplyDelete
  3. SA keliru...x tau nak gelak, nak sedih...or nak buat tak tau...

    ReplyDelete
  4. Mesti byk nie..sbb tu wife suh cashout. Ye idak? Hehe

    ReplyDelete
  5. Mesti byk nie..sbb tu wife suh cashout. Ye idak? Hehe

    ReplyDelete
  6. mesti banyak ni...tengok la yasmin dah umur berapa..kan??akak agak jumlah nya rm8700...kedip mata 3 kali klau betul..hhhahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. awat cash out hari ni?/nanti bulan dua baru dapat.patutnya cashout hujung bulan hari tu..

      Delete
  7. e'in baru sekali cash out nuffnang.. hihi

    ReplyDelete
  8. nak cash out pebende kalau dlm akaun cuma ada rm10.80 tunaiiii TT_TT

    ReplyDelete
  9. tak kisah berapa jumlahnya..asalkan ada :)

    ReplyDelete
  10. syukur walau berapa pun jumlahnya.. Rezeki. tapi ni mesti byk ni kan :)

    ReplyDelete