Blog Sihatimerahjambu

Nuffnang Mencanak Naik : Serius?

11:47 AM


Bismillah,

Alahai rajin plak Nuffnang aku lately. Mencanak-canak naiknya. Sebelum ni 2 tahun baru dapat cash out. Ni baru seminggu dua kot? Pelik plak aku.. ke dorang salah masuk akaun ni? Hoho.

Orang kata kalau nak blog kita maintain dapat iklan daripada Nuffnang, rajin-rajin la hantar tiket ke dorang. Tanya la apa-apa soalan pun. Dengan cara itu dorang nampak blog korang aktif. Lately aku kerap tanya pasal status Glitterati aku ngan status unpaid payment aku. Still tak berbayar lagi nih. Adoyai.

By the way, thanks for this opportunities you guys gave to me all this years. Nak apply ads lain, tak lepas-lepas. Almaklumla trafik bukan kencang mana pon.. nama pon part time blogger. Dengan Nuffnang jugak la aku menumpang kasih sayang. Hahaha.

Tetiba lagu Setia -Elizabeth Tan ft Faizal Tahir terngiang-ngiang di cuping telinga aku :D



Err Nuffnang.. seriously??

You Might Also Like

14 comments

  1. Untunglah Nuffnang mencanak naik. Kita punya biasa je T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau la nak untung ke hape. ntah2 salah masuk acc hahaha

      Delete
  2. aku, baru hari ni ada iklan nuffnag tu aktif..kalau x ..xde pun iklan tu nk kuar....hahahaha pun pelik hahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rasa kes ko lagi berat. apa kata ko buat report polis hahaha :D

      Delete
  3. untunglah.
    org aritu cash out. sekali dia orang reject sbb fraud click.
    melayang ratus2 begitu sahaja. sedih banglong weiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. fraud click?asma klik sendiri ke hape?wah ratus2 tu dah boleh buat modal travel :D

      Delete
  4. Replies
    1. best sikit2 je huhu. lepas la beli choki choki :D

      Delete
  5. hehhe.tak kan lah masuk..rezeki tu..

    ReplyDelete
  6. syukur alhamdulillah. rezeki :)
    PG pun perasan nuffnang rajin melekat dekat acc PG. syukur. rezeki kan :)

    ReplyDelete
  7. knapa dgn gambar last tu? hahahhaa.. percayalahh rezeki tu

    ReplyDelete
  8. okaylah tu naik earnings nya dari gitu je kan

    ReplyDelete