Blog Sihatimerahjambu

Ulang Tahun Kelahiran & Congo Bar

11:41 AM


Bismillah,

"Dah 32 umur abang"

"Perasan..33 la", balas puan isteri


orang kata aku iras ngan Saitama - watak One Man Punch

Terdiam aku sekejap. 33 dah umur aku. Allah cepatnya masa berlalu. Apa je yang aku dah buat sepanjang tahun lepas?

Semalam seorang sahabat hadiahkan aku choco bar. Katanya sebagai hadiah. Alhamdulillah semoga dilimpahkan lagi rezekinya sekeluarga.

Sebab terlalu banyak benda baru yang nak aku hadam, sampai aku lupa apa rasanya congo bar ni. Anggapkan la yang aku baru 1st time hadap congo bar ni.


Rasanya macam kek.. bukan biskut. Bagitau kalau aku salah ye. Empuk dan manis rasanya dan paling best banyak choco chip dan badam. Dalam satu bekas tu ada 5 bar, harga aku tak tanya sebab hadiah besday la katakan huhu.

Korang boleh terus order congo bar dari kawan aku ni untuk goodies, sebagai hadiah atau kek hari jadi. Serius memang terbaik dan sangat sedap!


You Might Also Like

2 comments

  1. Tq afzal.. hehehe tu congo bars..alhamdulillah semoga rezeki keluarga jue bertambah.. amin.. n u too afzal n family..

    ReplyDelete
  2. wahh bestnya dapat birthday cong bars. sedap tu!

    ReplyDelete