Blog Si Hati Merah Jambu

Sesi Cuci Bloglist

12:32 PM


Bismillah,

Aku war-warkan 27 Julai 2016 - so hari ni genap 2 minggu. Dua minggu pada aku cukup lama kot, lagi pun aku tak buat sebarang syarat yang bukan bukan. Senang keje, just exchange suka sama suka. Hari ni aku blogwalking bloglist masing-masing.

Ada yang bagi link, dah pun aku masukkan. Dia kata tunggu sehari dua. Aku bagi tempoh dua minggu. Still tak nampak link aku dalam bloglist dia. Aku pun bukan mengharap sangat. Sebenarnya bloglist ni memudahkan kerja aku. Just give and take. Tak siapa rugi kan?

Yang seriously terlupa tu, takpe la. Just let me know then I'll update later. Mungkin the others rasa aku blogger picisan, tak berinformasi atau senang diklepet. Apa kekdah nak letak link aku ni dalam bloglist dia kan? Tak apa lah, no big deal. Aku ok je. Tapi sorry to say link ko pun terlalu 'hebat' untuk berada dalam bloglist aku. Boleh la cuba kat blog lain.. mana tau menjadik.


Bak kata kengkawan aku.. pencacai trafik keje dia memang macam tu hehe.

(Ok sambung cuci..)

You Might Also Like

6 comments

  1. abam kie nak bertukar2 link dgn afzal la..tawaran masih dibuka ke? TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je abam Kie kalau sudi..seribu kali saya sudi :)

      Delete
  2. Replies
    1. mesti ada :) kata exchange kan hehe :D

      Delete
  3. ayat abam afzal meresap sampai ke sumsum tau... auwwwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib ko letak muka ko. mati2 aku ingat abam zul aripin yg komen tadik :D

      Delete