Blog Si Hati Merah Jambu

Jualan Penghabisan Stok Tayar Kereta 2016

3:38 PM


Bismillah,

Syarikat AE Tayar & Rim yang berpusat di Jalan Panji, Kota Bharu telah mengadakan jualan penghabisan stok tayar pelbagai saiz. Promosi ini berlangsung dari 16 Oktober 2016 sehingga 5 November 2016. Ada pelbagai jenis dan saiz tayar yang boleh korang dapati di sana.


Saiz 155 70 12
> Falken            RM90
> Rovelo           RM90
> Silverstone    RM95
> Dunlop          RM100
> Goodyear      RM110

Saiz 165 55 14
> Silverstone    RM110
> Falken            RM115

Saiz 175 65 14
> Continental   RM150
> Dunlop          RM150
> Goodyear      RM150
> Falken            RM125
> Silverstone    RM115

Saiz 165 50 15
> Falken            RM145
> Rovelo           RM120

Saiz 175 50 15
> Goodyear RM160
> Falken RM145
> Dunlop RM145


Saiz 195 50 15
> Dunlop RM160
> Falken RM145


Saiz 195 55 15
> Conti CC6 RM170
> Dunlop RM160
> Falken RM150


Saiz 195 50 16
> Falken RM185


Saiz 205 45 16
> Falken RM185
> Silverstone RM190
> Dunlop RM225


Saiz 205 45 17
> Falken RM220
> Rovelo RM175


Ada banyak lagi saiz tayar yang ada yang boleh korang dapati di sana. Cepat promosi ini berakhir pada 5 November 2016. Siapa cepat dia dapat selagi stok masih ada.

Untuk sebarang pertanyaan, korang boleh terus hubungi nombor telefon yang tertera di bawah atau dapatkan arah tuju melalui aplikasi Waze berpandukan alamat di bawah:


AE Tayar & Rim
Kg Cempaka
(Depan Mr Cook - Western Food)
Jalan Panji,
16100 Kota Bharu

Tel / Whatsapp : 013-9412655

You Might Also Like

19 comments

  1. Iklan ni tipu rasanya. Kedai yang sebenarnya di Kota Bharu, Kelantan. Bukan di Klang.
    https://www.facebook.com/719573251394986/photos/a.719594571392854.1073741828.719573251394986/1303499336335705/?type=3

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah menghubungi tuan punya perniagaan untuk pengesahan. Saya pun dah buat pembetulan pada harga tayar dan alamat sebenar AE Tayar & Rim.

      Semoga owner kedai dimurahkan lagi rezeki dan maju dalam perniagaannya insyaAllah :)

      Delete
  2. kawan rekemen tayar scondhand..ada kedai offer bagus ,hrga mmg mampu sngat..dia pon guna ,ok tgok dia pkai..nak taw tyar scondhand ikot brand bru okay atau xksh jnji tayar tu nmpk elok?nk tukar ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko nk harga yg brbaloi ko carik hankook.beli yg baru trus.murah weyh!bunyi xsedap ckit,tp elok.

      Delete
    2. Beli je la tayar baru tapi yg harga murah. Tak semesti kena beli tayar secondhand. Sya tak suka tayar secondhand sbb cepat sgt botak. Sekurangnya awk beli secondhand bunga tayar yg masih elok. Skrg tgh guna tayar Viking, so far ok je. Lps tu harga murah jugak... cuma ada bunyi ckit la.

      Delete
    3. @ AMIRUL MNAF tayar tu bsing la..tayar tu la aku first psang kt keta aku..bingit je bunyi..cma hrga la murah..

      @ HANA LOVE mmber aku pun ada sggest viking.dia pkai conti,mhal punya tp dia ckp law xmmpu conti bole try vking,murah ckit,gpun under conti jgk.cengkman tayar pk dgn bunyi kurang bsing,standard hrga la..aku tggu tyar botak mcm nk tukar jgk.

      Delete
    4. mmber aku ckp viking pun bising jgk la..

      Delete
    5. suma tyar ada bnyi..tp bole accept lg lah.tgk jgk cara ko bwk keta tu mcm mn..yg penting jenama ni selamat dah la..mmber aku pkai xmerungut pun,ok je dia ckp

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. ko pakai tyre jnama apa ?? sbb aq ni pakai tyre vikin ...ok lar harga dia mahal sikit tapi setakat ni elok je...bole cuba jugak ...

    ReplyDelete
  6. mahal xpa janji selamat, tpi conti ada sub brand jugak. viking namanya kalau x silap. so dh cmtu mksudnya teknologi dia semua depend kt conti kottt. murah dn bgus klau xnk yg mhl cba ni

    ReplyDelete
  7. tahun ni ado lagi ke promosi ni? apa jenama yg recomand bagi kereta axia?

    ReplyDelete
  8. Saya ada beli dari kedai ini dan rasa yg tayarnya boleh tahanlah, harga berpatutan dan ada pelbagai jenis size utk dipilih.

    ReplyDelete
  9. Harga tayar kat kedai ni xlah mahal sgt,harga berpatutan.Lagipun,servis kedai ni bagus tau..Kalau siapa nak tukar tayar dgn harga murah,servis bagus tu,boleh datang ke kedai ni

    ReplyDelete
  10. Nak beli tayar ,beli di kedai ni

    ReplyDelete
  11. Kalau ade apa2 pertanyaan boleh hubungi mereka kat FB atau Whatsapp.

    ReplyDelete