Tiket PERCUMA Ke Zoo Negara Sepanjang Disember Ini

9:50 AM


Bismillah,

Hari ni aku nak share info berkenaan Zoo Negara di mana kepada rakyat Malaysia yang menyambut hari lahir pada bulan Disember 2017 tahun ini, korang layak mendapatkan tiket PERCUMA untuk memasuki Zoo Negara. Menarik kan? Nak tau lebih lanjut?



Hanya mereka yang menyambut hari lahir sepanjang bulan Disember sahaja ye. Yang lain kena lah beli. Tetapi korang masih boleh dapatkan potongan harga sebanyak 10% sekiranya membuat pembelian secara online (atas talian). Jadi kepada mereka yamg masih belum buat apa-apa perancangan sepanjang cuti sekolah ini, boleh lah masukkan Zoo Negara sebagai salah satu lokasi riadah bersama keluarga.


Di bawah ni adalah senarai harga kemasukan ke Zoo Negara bagi setiap peringkat umur dan kategori. Untuk sebarang maklumat dan pertanyaan lanjut, korang boleh lah layari laman web yang tertera di bawah ni ye.



Talian Umum : +603-4108 3422/4/7/8 dan sambungkan ke department di bawah :


Administration
(admindepartment@zoonegaramalaysia.my)
>> Business related matters <<

Public Relations & Marketing
(pr@zoonegaramalaysia.my)
>> Adopting an animal and sponsorship <<

Ticket Counter
(ticketing@zoonegaramalaysia.my)
>> Opening hours, rates and school concession <<

Customer Service
(customerservice@zoonegaramalaysia.my)
>> Corporate events, family days, birthdays, visitor related matters and other functions <<

Education
(education@zoonegaramalaysia.my)
>> Tours, education packages, volunteering at the zoo, internship programme, student research programme and student related matters <<

Zoo Negara
Jalan Ulu Kelang, Kemensah Height, 
68000 Ampang, 
Selangor Darul Ehsan

Waktu Operasi
9.00 am - 4.30 pm



You Might Also Like

0 comments