Diskaun Sehingga 90% Sempena Match Day Sale Di LAZADA

9:16 AM


Bismillah,

Actually aku tengah riki-riki telefon untuk wife aku ni. Mana tak nya last month on the way pergi cari kedai untuk sarapan, keletuk terjatuh chanteekkk je fon dia atas lantai. Bersepai cermin kamera belakangnya. Nak repair pun mahal, baik aku belikan dia satu fon lain. Lagipun dah bertahun fon dia tak berganti. Hmm



Nak beli baru atau second hand? Baru mahal la sikit. Second hand murah, tapi tak tau kondisi dia macamana plak. Even masa kita check mungkin okay, takut seminggu dua mula ada problem. Okay aku mula listkan beberapa jenis fon dari beberapa laman web. Tup tup aku masuk laman web LAZADA. Perghh pucuk dicita ulam mendatang gitu hahaha. Langkah kanan aku sebab tak sangka LAZADA pun tengah buat potongan harga sehingga 90% hari ni!

Kalau korang nak beli fon Vivo, korang boleh mula beli di LAZADA pada 15 Julai 2018 (hari ni) sebab LAZADA tengah turunkan harga gila-gila sempena Match Day Sale Piala Dunia. Kalau korang nak cari fon lain pun boleh sebab Seng Heng pun ada termasuk dalam jenama yang menurunkan harga sepanjang hari esok!


Ok jap aku tengok. Antara brand-brand lain yang akan berikan potongan diskaun 90% hari ni di LAZADA adalah seperti Puma, Coca Cola, Tesco, Watson, Sport Direct, Clear Men, Optimum Nutrition, Guardian, Blackmore dan banyak lagi. Ni yang aku tau la, yang aku tak tau mungkin banyak lagi.

Lagi satu LAZADA pun ada nak bagi 888 voucher percuma la. Hmm jap aku tengok. Ok korang kena downloads apps LAZADA di Google Play. Join kuiz yang ditetapkan pada pukul 11 pagi, 15 Julai 2018 tu dan mana tau rezeki korang boleh la dapat voucher percuma. Boleh shopping-shopping lagi huhu.


Ok dah la aku nak start riki-riki fon untuk wife aku. Takut plak kang murah sangat habis stok. Hope korang dapat shopping apa yang korang cari jugak. Happy shopping di LAZADA hoho.


You Might Also Like

2 comments