SHAKEITZ Selfie Drinks | Atasi Masalah Sembelit & Masalah Berat Badan

3:24 PM


Bismillah,

Ni apa yang nak aku kongsikan adalah testimoni aku sendiri ye. Orang lain aku tak tau la ye. Setiap orang kesannya berlainan. Actually pada asalnya aku nak cuba SHAKEITZ Selfie Drinks ni sebab nak kurus je. Yela ke hulu ke hilir keje makan. Kalau tak pergi event, mesti dipanggil food review. Berat badan pun makin naik dah ni tapi 'keluar' nya jarang haha.



Tapi bila aku minum SHAKEITZ Selfie Drinks ni selama 2 hari, aku dah boleh rasa perubahan lebih-lebih lagi ketika nak membuanh air. Lawas rasanya. Aku pun banyak buang air kencing. SHAKEITZ Selfie Drinks ni boleh diambil sebagai minuman ataupun korang boleh makan macam tu sahaja.


Actually SHAKEITZ Selfie Drinks adalah supplement makanan tambahan yang mengandungi Gluthathione, Vitamin C dan Apple Stemcell. Ia berfungsi untuk meningkatkan kadar motabolisme badan selain membantu melancarkan sistem perkumuhan dan menyingkirkan sisa toksik yang terperangkap di dalam badan. SHAKEITZ Selfie Drinks ni telah diluluskan oleh KKM dan mendapat sijil GMP (Good Manufacturing Practise).


SHAKEITZ Selfie Drinks ni baik diambil sebelum korang makan sarapan pagi sebab ia boleh terus diserap dan dicernakan usus. Ye la perut pun kosong lagi kan? Ni antara kebaikan-kebaikan SHAKEITZ Selfie Drinks yang aku tau :


👉 Membekalkan tenaga
👉 Mencegah dehidrasi
👉 Mengusir kolesterol jahat
👉 Mencegah diabetis
👉 Dapat mengurangkan asam lambung
👉 Sebagai antioksidan
👉 Bantu mencegah penyakit kanser
👉 Bantu pembentukan kolagen
👉 Tingkatkan penyerapan zat besi
👉 Cegah kulit menjadi kering

Sedap rasanya. Rasa jus epal hijau gitu. Masam2 manis. Rasa macam gula-gula serbuk yang biasa kita beli kat kedai Ah Keong pun ada haha. Kiranya senang nak telan bagi mereka yang fobia nak makan ubat-ubatan atau supplement macam ni.


So aku dah consume SHAKEITZ Selfie Drinks selama seminggu. So dalam seminggu consume ni, korang nak tau apa yang aku rasa?

👉 Aku punya najis rasa licin macam berlendir
👉 Senang nak buang air besar semudah ABC
👉 Rasa haus. Kena banyak minum air kosong 
👉 Kerap kencing. Bukan kencing member ye.

Ni apa yang aku rasa la. Penerimaan badan setiap orang kan lain-lain. Apa plak yang korang alami selepas cuba SHAKEITZ Selfie Drinks ni? Korang patut cubanya lebih-lebih lagi bagi mereka yang mengalami masalah sembelit dan masalah berat badan. Aku tengok dalam seminggu consume ni berat badan aku turun sebanyak 2 ke 3 kilo. Ok sangat dah tu sebab badan aku ni susah nak turun berat badan. Pada aku ni pun merupakan satu kejayaan selepas consume SHAKEITZ Selfie Drinks.

Kalau korang nak cuba untuk mengatasi masalah sembelit atau nak turunkan berat badan korang, korang boleh rujuk maklumat yang aku kongsikan di bawah ni ye.

BMAR EMPIRE TRADING
018-766 0532


Harga SHAKEITZ Selfie Drinks
Semenanjung (RM140) | Sabah/S'wak (RM150)


You Might Also Like

5 comments

  1. Memang betul best..senang je membuang air besar pepagi lepas minum Shakeitz ni. Badan pun rasa ringan jew

    ReplyDelete
  2. Kita tengok awak minum macam makan Choki2 tu nampak sedap je tak perlu banjuh dengan air kosong dulu ker hehehehe saya nak cuba juga...

    ReplyDelete
  3. senang dan berhasilkan.....badan pun tak rasa berat lagi.

    ReplyDelete
  4. memang mencuci habis perut dengan Shake ITZ ni, selera makan pun kurang kan

    ReplyDelete