Beli Kerepek Bawang Rangup Dan Sedap Di KREEPIZ Online

1:10 PM


Bismillah, 

Actually ni aku nak cerita pasal kerepek yang aku beli online sebelum ni. Tapi maaf lah belum sempat aku nak kongsikan cerita, kerepek tu dah habis hahaha. Aku beli online, ada dua balang. Sabar naa aku pun tazabar nak kongsikan kerepek yang aku makan ni. 


Korang biasa dengar pasal KREEPIZ? Haha jangan kata korang, aku pun baru tau. KREEPIZ ni kerepek bawang. Actually aku nak cuba-cuba je. Nak buat kudapan sambil buat keje kat opis kan. Tapi aku tak sangka la sedap macamtu sekali hahaha. Masa aku pass sebalang kat ofismate aku hari tu, aku belum pun bukak dan rasa lagi. Siapkan keje dulu. Aku tengok kawan-kawan aku dok mengunyah tak berhenti-henti. Dok kata sedap tak habis-habis. Aku cuba sikit humangaih memang sedap weh. 


Kerepek bawang KREEPIZ ni nipis je tak macam kerepek bawang yang aku biasa makan sebelum ni. Tebal dan keras. Kalau kunyah berulang kali memang cepat lenguh rahang. Tapi kerepek bawang KREEPIZ ni korang makan sampai habis pun tak perasan sebab macam ko makan keropok. Rangup dan rapuh. Aku percaya 2 balang memang tak cukup. Mujur la aku ada sorokkan satu balang lagi kalau tak habis kawan-kawan ofis aku makan haha. 


Ok la kalau korang nak cuba KREEPIZ kerepek bawang yang rangup dan sedap ni, korang boleh contact direct atau private message kat Facebook dan Instagram dia ye. Details aku attached bawah ni ye.




WHATSAPP 0133992908

You Might Also Like

0 comments