Pakar Repair Telefon Bimbit IzmobileAcc Jalan Reko, Kajang

8:15 AM


Bismillah,

Ni aku nak share something ngan korang satu port best kalau korang nak repair iPhone face to face kat area Kajang. Aku tau pun sebab hari tu aku teman kawan aku cari kedai untuk repair phone dia yang tetiba tak boleh on. Pusing punya pusing tup tup lalu depan kedai  Pusat Baiki Telefon IzmobileACC Kajang ni. Punya lah selalu turun downtown Jalan Reko ni, tak perasan pun tentang kewujudan Pusat Baiki Telefon IzmobileACC Kajang ni hahaha. Haa kalau korang nak tau Pusat Baiki Telefon IzmobileACC Kajang ni dekat ngan area downtown Jalan Reko je. 


Oh Pusat Baiki Telefon IzmobileACC Kajang ni bukan fokus on repair iPhone je, malah semua jenis phone dorang boleh baiki. Kedai Pusat Baiki Telefon IzmobileACC Kajang ni turut menjual pelbagai aksesori telefon yang murah-murah dan berkualiti. Rambang mata weh tengok aksesori phone yang banyak tu. Mujur tetapkan hati sebab nak repair phone kawan aku je haha.


Mujur masa aku datang tu kedai Pusat Baiki Telefon IzmobileACC Kajang tu baru buka. Aku difahamkan yang waktu operasi dorang dari pukul 10 am hingga 10 pm dari ISNIN hingga SABTU. Ahad CUTI. So korang boleh la datang bila-bila masa je. Jangan datang hari Ahad sudah sebab kebanyakan kedai kat situ pun tutup Ahad. 


Aku datang awal time tu orang pun tak ramai lagi. So bila check mujur sparepart phone  kawan aku  ada kat situ. So tak perlu nak menunggu lama. On the spot gak dorang buat. Dorang bagitau dorang memang iPhone specialist sebab tak banyak kedai yang boleh repair iPhone sendiri. Selalunya kalau customer hantar iPhone yang rosak, dorang akan sub ke kedai lain dan harga yang dorang caj akan jadi mahal sebab dorang mark up harga. So kalau korang repair iPhone kat kedai Pusat Baiki Telefon IzmobileACC Kajang ni, korang boleh bandingkan harga dorang lebih murah daripada tempat lain.


Lagipun staf Pusat Baiki Telefon IzmobileACC Kajang ni mesra alam. Borak macam dah lama kenal hahaha. Antara masalah telefon yang boleh dibaiki di Pusat Baiki Telefon IzmobileACC Kajang ni  adalah seperti LCD pecah atau rosak, phone masuk air, masalah bateri phone, masalah software, baiki tablet dan iPad, paparan sangkut pada logo mula, kamera rosak, speaker tak bunyi, GPS tak berfungsi, masalah button, simkad tak dikesan dan banyak lagi. By the way korang jangan takut-takut nak check masalah phone korang ye sebab untuk check phone problem takkan dikenakan caj pun.


Kedai Pusat Baiki Telefon IzmobileACC Kajang ni dimiliki sepenuhnya oleh anak muda bumiputera dan selain cawangannya di Jalan Reko, Kajang ni dorang ada lagi cawangan lain di  Bukit Mahkota, Bangi dan UTeM Melaka. Kalau dorang repair phone, paling cepat dorang boleh siapkan phone korang adalah dalam 30 minit tau. Expert kan? Of course sebab technician dorang semua expert dan terlatih.


So kalau korang berminat nak hantar repair iPhone, android, iPad dan tablet dengan harga lebih murah, berbaloi dan lebih puas hati boleh la hantar ke cawangan-cawangan Pusat Baiki Telefon IzmobileACC Kajang ni ye. Aku attached kan details di bawah ni.

Pusat Baiki Telefon IzmobileACC Kajang
(Smartphone Repair & Service)
No. 4G, Jalan Reko Sentral 4
Reko Sentral
43000 Kajang, Selangor

Contact
+6018-7744702

Laman Web





You Might Also Like

0 comments

Blog Archive

Contact Form

Name

Email *

Message *